Lövöldözés volt a főváros közelében, egy gyermek megsérült

Lövöldözés volt a főváros közelében, egy gyermek megsérült

Egy nappal a fővárosban történt halálos kimenetelű fegyveres támadás után ezúttal egy Párizs közeli településen volt lövöldözés, melyben egy 10 éves kislány megsérült. Az "észak-afrikai típusú" támadó egyelőre szökésben van.

HOT 2021. ÁPRILIS 13. 16:34

Kora délután lövések dördültek el a Párizzsal szomszédos Seine-Saint-Denis megye egyik településén, Pantin-ben, ahol sajtóértesülések szerint egy észak-afrikai, vagyis arab származású férfi nyitott tüzet egy Kalasnyikovból egy férfira, aki egy autóban ült 10 éves kislányával. A Le Figaro értesülései szerint a férfi nemrég szabadult a börtönből, ahol kábítószerrel való kereskedés miatt ült. A férfi nem sérült meg a lövöldözésben, két családtagja viszont igen, kislányát a hátán érték a lövések, őt súlyos, de nem életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Az édesapa bűnelkövetői múltja miatt nagyon valószínű, hogy leszámolás történt, de egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy gépfegyverből adták le a lövéseket, a helyszínen több üres töltényhüvelyt is találtak a rendőrök.

A fekete ruhás, kapucnis támadó, akárcsak az előző napi párizsi lövöldözést követően, robogóval hagyta el a helyszínt, egyelőre szökésben van.

https://v4na.com/nagyvilag/kiderult-hogy-korabban-gyilkossagban-vett-reszt-a-parizsi-lovoldozes-halalos-aldozata-44305/

HOT

Címkék:

france, shooting