A gender lobbi agymosásán gúnyolódik a melegekből álló kórus

A San Francisco-i meleg kórus új dallal rukkolt elő, amelyben azt éneklik, “Megtérítjük a gyermekeidet, apránként csendesen és finoman, alig veszed majd észre. Megtérítjük a gyermekeidet: toleránssá és igazságossá tesszük őket”.

NAGYVILÁG 2021. JÚLIUS 8. 09:59

Az “Üzenet a meleg közösségtől” című dal elbagatellizálja a genderelméletet, és kigúnyolja azokat a szülőket akik félnek attól, hogy a médiában és az életben is tapasztalható ideológiai neveléstől nem tudják megvédeni a gyermekeiket. A dal továbbmegy, egyenesen azt állítja, hogy a szülők képtelenek gyermekeik megvédésére a szexuális kisebbségektől és azok ötleteitől.
“Azt gondolod, hogy bűnösek vagyunk, harcolsz a jogaink ellen, azt mondod, hogy mindannyian olyan életet élünk amit nem lehet tiszteletben tartani. De megijedsz, amikor arra gondolsz, hogy megrontjuk a gyerekeidet, ha nem ellenőriznek minket. Vicces, ez esetben igazad van. Megtérítjük a gyerekeidet, apránként, csendesen és finoman történik meg, alig veszed majd észre. (…) Toleránssá és igazságossá tesszük őket”, áll a dalban.

A dalban arról is énekel egyébként a férfikórus, hogy még a nagymamáknak is tetszik egy népszerű transzvesztita drag queen showja. A videóban egy időre pedig azt kezdi el skandálni a kórus, hogy “értük jövünk, a gyerekeidért jövünk”.

A San Francisco-i meleg kórus dalához a YouTubeon egy kommentelő azt a megjegyzést fúzte, hogy, “ezzel a szexuális kisebbségek áldozati státuszát visszavonhatjuk”. Egy másik kommentelő pedig a főszereplő férfit kritizálta, állítása szerint üveges, halotti és hátborzongatóan fekete tekintete van. “Tartsd távol magad minden gyerektől”, üzente a kórustagnak.

NAGYVILÁG

Címkék:

chorus, gay, gender ideology, lgbt, usa