Drag szépségversenyen vett rész a kanadai miniszterelnök

Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke is szerepel a Canada's Drag Race új évadában. A politikus felbukkant a műsor előzetesében is.

NAGYVILÁG 2022. NOVEMBER 10. 14:36

A miniszterelnök lesz az első kormányfő, aki megjelenik a „Canada’s Drag Race” cíímű műsorban, és meglátogatja a drag queeneket a színfalak mögött. Nemrég ugyanis kiderült, hogy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök a verseny ideje alatt ellátogat a forgatásra, hogy találkozzon a résztvevőkkel.

A műsor új előzetesében a versenyzők teljesen megdöbbentek a meglepetéstől, amikor a kanadai miniszterelnök belépett a színfalak közé.

A „Canada vs. the World” című drag show-t, a 2022-es év eleji „UK vs. the World” című műsor mintájára készítették, amiben kilenc nemzetközi drag queen-t mutatnak be, akik közül négyen a „Canada’s Drag Race” szeniorjai, és mindannyian a saját hazájukat képviselik, miközben a koronáért küzdenek.

Trudeau rövid szereplésén kívül a bemutató szerint több hírességgel találkozhatnak a nézők a műsorban. A Canada’s Drag Race, Canada vs. the World premierje november 18-án lesz a tervek szerint.

NAGYVILÁG

Címkék:

canada, drag show, justin trudeau