Egyre véresebb és kegyetlenebb az ukrajnai front + videó

A Telegrammon közzétett képek és videók tanúsága szerint egyre brutálisabbá válnak a harcok Ukrajna-szerte.

NAGYVILÁG 2023. AUGUSZTUS 27. 12:19

A drónokat olyan nehéz észrevenni, hogy a katonáknak sok esetben esélyük sincs a túlélésre. Egyes felvételeken az látszik, hogy a fegyveres egészen addig észre sem vette a bombát, amíg az közvetlenül az ölébe nem pottyant.

A gyilkos drónok által készített felvételeken jól látszik, hogy néha a katona meg se moccan, ugyanis az egész becsapódás hihetetlenül gyorsan történik. A következő videón az látszik, amint egy földön heverő katonára kézigránátot dob egy drón.

Azonban a drónokkal elkövetett gyilkosságok mellett számtalan képsor került elő temetetlen holttestekről is. Amint a felvételeken is jól látszik, a terepet szemlélő katonáknak halottak tucatjain kell átvergődniük ahhoz, hogy a front közelbe jussanak.

 

Hasonló a helyzet a harcok által sújtott településeken is, ahol a házak, illetve a fedezékek közvetlen közelében is elesett katonák holttestei hevernek.

Az Ukrajnában dúló háború kegyetlenségét jól mutatja a következő videó, amelyen látszik, hogy egy katona a harctéren vérzett el, azonban láthatólag egészen mostanáig senki sem foglalkozott vele, azonban a segítségnyújtó férfi megérkezésekor már láthatólag túl késő volt.

NAGYVILÁG

Címkék:

army, dead, ukraine war