Elindult a macskaidentitásúak képzése a TikTokon

Egy liberális TikTokker videójában most arról okítja követőit, hogy miként azonosíthatja magát valaki macskának, és mit kell tennie ahhoz, hogy jó cica legyen. A jelenség nem újkeletű, volt, akinek az állásába került, hogy nem vette komolyan a macska-identitást.

NAGYVILÁG 2022. JÚLIUS 21. 11:21

A TikTokker, aki lánynak született, egy hosszú videóban magyarázta el a nyávogások közötti különbséget, ezzel oktatva a szintén macska identitású társait.

„Az egyik legfontosabb a mi cicacsaládunk számára a ‘bilire akarok menni’ nyávogás. Nagyon sokáig tartott, mire elsajátítottam ezt a nyávogást, mert nagyon konkrétnak kell lennie ahhoz, hogy a cicáim megértsék” – mondta a lány-macska hibrid, aki a jelek szerint már szobatiszta, és többek között ezt az eredményét akarta közölni az őket követő felhasználókat.

„Ez a legfontosabb nyávogás számomra, és ezt akkor használom, amikor segítségre van szükségem a törléshez” – fogalmaz, majd beszámol a „tüzes nyávogásról”, amit akkor használnak, amikor egy kicsit különlegesebb cicafigyelemre van szükségük.

A macska identitás nem egyedülálló, amint arról már korábban a V4NA is beszámolt, egy alkalommal egy egész iskolai osztály játszotta ki a szabályokat azzal, hogy macska identitásúnak vallották magukat, gondolván, ha fiúk lehetnek lányok, másokat pedig semleges névmással kell emlegetni, akkor megzavarják a rendszert, és macskaként azonosítják magukat.

Az egyik diák nagymamája arról számolt be, hogy a macskáknak öltözött gyerekek hisztiznek, kaparnak és vakargatást kérnek a többiektől, illetve néha megharapják a társaikat és fújnak rájuk. Ez a nyűgös macskacsoport pedig megnehezítette minden diáknak és iskolai dolgozónak az életét azzal, hogy gyakran az óra közben lefeküdtek az ablakba, és doromboltak.

Valakinek azonban még az állásába is került, hogy nem gondolta komoly dolognak a macska identitást.Egy helyettesítő tanárként dolgozó nő egy olyan videót tett közzé a TikTokon, amiben azt állítja, hogy az iskola vezetése azért rúgta ki, mert nem azonosult megfelelően egy diákkal, aki macska identitásúnak tartotta magát, és nem volt hajlandó visszanyávogni a gyerekeknek az órán.

A tanárnő a videójában elmondta, hogy helyettesítő tanárként épp a jelenlévőket ellenőrizte, amikor nyávogást hallott.

“Nem foglalkoztam a nyávogással tovább mentem, majd amikor az ötödik sorba értem ismét nyávogást hallottam. Megkérdeztem a gyerekektől, hogy ki volt ez, erre az első sorban egy kislány azt mondta nekem, “vissza kell nyávognod neki, mert ő macskaként azonosítja magát”. Erre visszakérdeztem, hogy tréfálsz velem? Hol van az almosládája? Ezt már valószínűleg nem kellett volna mondanom”, mondta a TikTok videójában a cicafiú miatt kirúgott tanár.

“Az alomdobozos kérdésem után a fiú felkelt és kiviharzott az osztályteremből. Természetesen az egész osztály rajta nevetett. Később bementem az igazgatói irodába, ahol közölték velem, hogy nem tartanak igényt a szolgálataimra, amennyiben nem tudok azonosulni az összes diák identitásával az osztályteremben”, tette hozzá a pedagógus.

NAGYVILÁG

Címkék:

cat, education, gender ideology, trans