Fetisiszták tiltakoztak a feministák ellen

Az úgynevezett Furry fétist kedvelők egy csoportja tüntetett a feministák ellen, akik éppen a gender ideológia és a nők elnyomása ellen, illetve a gyermekek védelmében tüntettek.

NAGYVILÁG 2023. FEBRUÁR 8. 10:01

A Kellie-Jay Keen nőjogi aktivista által a skóciai Glasgowban tartott Standing for Women elnevezésű, gender ideológia elleni tiltakozásra február 5-én került sor a George Square-en. A nőjogi tüntetők táblákat vittek magukkal, amelyeken olyan üzeneteket lehetett látni, mint „a férfiak nem nők”, „a gyerekek nem kísérleti patkányok” vagy „állítsuk meg a transz csonkítás és sterilizálás őrületét”.

Egy másik transzparens, amelyet két nő vitt, arra szólított fel, hogy a nőként azonosított biológiai férfiakat tartsák távol a női börtönöktől, a molinóra Isla Bryson, egy elítélt kettős nemi erőszaktevő arcát is felmázolták, aki az ügyének tárgyalása közben kezdte meg a nemváltását. Bryson elhidegült felesége szerint a szexuális ragadozó hazudik a hatóságoknak, hogy könnyebb életet éljen a börtönben azzal, hogy transzként azonosítja magát.

A baloldali aktivisták és fetisiszták az antifasisztákkal az oldalukon gyalázták a feministákat, többek között transzfóbnak, és transz-kirekesztő radikális feministának TERF-nek nevezték őket.

Az ellentüntetést a Trans Radio UK segítségével szervezték, összegyűjtötték az antifasiszta közösség aktivistáit, valamint a furry-fetisisztákat, azaz olyan felnőtteket akik állatjelmezekbe öltöznek, hogy így éljék ki a vágyaikat. A posztjukban arra kérték az embereket, hogy csatlakozzanak a Furries Against Fascism elnevezésű kezdeményezéshez, hogy segítsenek szembeszállni a „gyűlöletbeszéddel”.

„KJK rendezvényei a múltban vonzották a Proud Boys-t, a fehér fajgyűlölőket és olyan embereket, akik helyeslően idéznek Adolf Hitler által írt sorokat a Mein Kampfból” – áll a posztban.

Kellie-Jay Keen az ellentüntetőknek azt mondta, hogy „Férfiaknak fogunk titeket hívni! Azt fogjuk mondani, hogy egy nőnek sincs pénisze! Azt fogjuk mondani, hogy egyetlen férfinak sincs vaginája! Azt fogjuk mondani, hogy a nem-bináris kifejezés értelmetlen! És soha nem fogjuk abbahagyni annak a skandálását, hogy a gyerekek nemváltása visszaélés!”.

A gyűlésen egy Ellie nevű fiatal nő is felszólalt, aki 12-19 éves kora között megváltoztatta a nemét, majd megbánta a döntését és visszaváltozott nővé. Elmondta, hogy miként fordult ellene a transz közösség, amikor elkezdte megkérdőjelezni a dogmáikat. „Mindenki, akivel valaha barátok voltunk, akit ismertem, és akiről azt hittem, hogy szeretett, elhagyott” – mondta a tömegnek.

NAGYVILÁG

Címkék:

antifa, feminist, gender ideology, trans