Fetisisztákkal filmeztek le egy kislányt a Pride-on

Egy Pride rendezvényen egy kislányt ketrecbe zártak egy kutyának öltözött férfivel.

NAGYVILÁG 2022. AUGUSZTUS 2. 16:50

A videó egy német Pride felvonuláson készült, amelyen egy kislány látható, aki ketrecbe zárt és kutyának öltözött férfiakkal táncol. A gyereket később a ketrecbe is bezárták az egyik maszkos férfival, így vonultak fel az utcán.

A kutyamaszkok egy “puppy play” néven ismert fétis kellékei. A résztvevők saját bevallásuk szerint ősi késztetést éreznek arra, hogy felfedezzék a nem emberi vágyaikat. Ezek az emberek gyakran hordanak nyakörvet, vagy éppen pórázt. A Pride rendezvényeken egyre több fetisiszta vesz részt. Nemrég egy tengerentúli felvonulásán is a berlinihez hasonló jelenetek játszódtak le.

Amint arról a V4NA korábban már beszámolt, az Egyesült Államokban egész júniusban felvonulásokat és más eseményeket tartottak a Pride Hónap megünneplésére. A résztvevők bizarr megnyilvánulásai és bohóckodásai azóta megjelentek a közösségi médiában, és néhány videón az látszik, hogy gyerekek is jelen voltak a rendezvényeken. Az egyik ilyen felvételen egy fiatal lány beszél arról, hogy 10 éves kora óta tudja, hogy biszexuális. Azt is elmondta, hogy azóta többször megrengett a világa, mert sokszor azt gondolta, hogy inkább leszbikus, vagy esetleg omniszexuális, vagyis olyan ember, aki mindenféle identitású emberhez vonzódik. Azóta pedig inkább csak queernek vallja magát.

A tinédzser végül arra jutott a beszélgetés során, hogy ő genderqueer, transzmaszkulin és queer egyben. Mint kiderült, a transzmaszkulin olyan nembináris ember, aki kapcsolatot érez a férfiassággal, de nem mindig azonosítja magát férfiként, csak úgy viselkedik.

Ugyanebben a videóban az egyik nő bevallotta, hogy nem tudja, minek azonosítja magát, és így nyilatkozott: “Nem tudom. Gendersemleges…vagy nemi szempontból semleges. Azt hiszem, ezt mondták, nem tudom. Össze vagyok zavarodva.”

Az alábbi fotón az látható, ahogy egy nőnek – rendkívül lengén – öltözött férfi széttett lábakkal fekszik a gyerekek előtt. “Sajnálattal kell közölnöm, hogy a tegnapi drag show a wisconsini Fort Atkinson-i farmer’s marketben nem volt olyan családbarát, mint ahogyan azt hirdették” – írt a poszthoz egy férfi.


A jelek szerint a széttárt lábak állandó hozadékai ezeknek a műsoroknak.

A következő videó tanúsága szerint a szülők arra bátorították a gyerekeket, hogy élvezzék a műsort, integessenek, tapsoljanak a felvonulóknak, akik közül sokak testét szinte semmi sem takarta.

Egy másik videón egy drag queen áll egy padlizsánt jelképező emoji kocsin, és azt hirdeti – kisgyerekek jelenlétében -, hogy van síkosítójuk”.

Az alábbi felvételen egy kisgyermek látható, amint egy Pride-felvonuláson áll, miközben félmeztelen férfiak sétálgatnak és egymást korbácsolják.

A legmegrázóbb videóban egy kisgyerek jól láthatóan nem szeretne a felvonuláson részt venni, az anyja azonban nem engedi el a gyerekét és kényszeríti, hogy nézze a műsort és tapsoljon.

NAGYVILÁG

Címkék:

children, gender ideology, lmbtq, pride