Közösülnek a szereplők a kisgyerekeknek szóló könyvben

"Ez egyike az olyan könyvek ezreinek, amelyek elárasztják az iskolákat és a könyvtárakat. A nemzeti oktatási kartell eltökélte, hogy ellopja a gyermeki ártatlanságot" – volt, aki így reagált egy nemrég megjelent, gyerekeknek szóló könyvben szexjeleneteket ábrázoltak, illetve részletesen leírják, amint az egyik szereplő szexuális kapcsolatot létesít a barátjával.

NAGYVILÁG 2022. MÁJUS 22. 16:32

Dagmar Geisler gyermekkönyv-szerzőt óriási támadás ért a közösségi médiában a „Testem növekszik” című könyv tartalma miatt, amely a kiadók állítása szerint négyéves korú gyermekek számára készült. A szóban forgó könyvben a közfelháborodást kiváltó ok az volt, hogy az egyik jelenet során a főszereplő Sabrina leírja kisöccsének, Tobynak, hogy miként szexelt a barátjával. Ez tele van szemléletes kifejezésekkel és képekkel a közösülés folyamatáról. A Simon & Schumer oldalán található leírás szerint a könyv „tökéletes bevezetés a testtudatosság és a szexuális nevelés témakörébe óvodások és kisiskolások számára”.

A könyvre több kommentelő is hevesen reagált, akik szerint az ilyen típusú pornográf tartalmaknak nincs helye a könyvekben.

„Ez egyike az olyan könyvek ezreinek, amelyek elárasztják az iskolákat és a könyvtárakat. A nemzeti oktatási kartell eltökélte, hogy ellopja a gyermeki ártatlanságot”.

Nagyjából egy héttel később egy Suz nevű kanadai kétgyermekes anyuka reagált dühösen ugyanezzel a könyvvel kapcsolatban.

„A legszebb érzés az volt, amikor Marco pénisze spermát spriccel Sabrina vaginájába” – áll a gyerekkönyvben.
Mindjárt felveszem a kapcsolatot a gyerekeim iskolájával, és követelem a leltárlistát az átkozott könyvtárukból! A könyv címe: A testem növekszik, útmutató 4-8 éveseknek Olvasd el még egyszer: NÉGY-NYOLC ÉVESEKNEK”.

NAGYVILÁG

Címkék:

book, child sex offence charges, childrens, lmbtq