LMBTQ-fiataloknak készítettek videót a maszturbáció előnyeiről

A közmédia nemrég készített az egyik Instagram felületére egy videót, amiben elmagyarázzák, hogy miért jó az LMBTQ-személyeknek és a queer fiataloknak a maszturbáció.

NAGYVILÁG 2022. JÚLIUS 18. 09:07

Az Austral Broadcasting Corporation (ABC) egy erősen szexualizált videót tett közzé a maszturbációról, amelyben egy orvos különböző vibrátorokkal hadonászik az ABCQueer Instagram-csatornáján.

Az ABCQueer csatorna leginkább a szexuális kisebbségekhez tartozó fiataloknak szólt. A maszturbációs posztban az orvosnő a felhasználókkal rengeteg önkielégítéssel kapcsolatos részletet közölt, többek között olyanokat, hogy a “maszturbálás jót tesz neked” és a “maszturbálás még a méhnyak- és húgyúti fertőzéseket is megelőzheti a vaginával rendelkező embereknél”.

Mon Schafter az oldal egyik vezetője úgy jellemezte az Instagram-csatornát, mint egy lehetőséget, ami segít növelni mindenféle LMBTQ-személy láthatóságát, hogy a fiatalok, függetlenül attól, hogy kik ők, soha ne érezzék magukat egyedül. Az adófizetők által finanszírozott ausztrál közmédia egy másik, az egészséggel foglalkozó Instagram-csatornáján is közzétette a maszturbációs videót.

Az ABC önkielégítéssel foglalkozó videója egy újabb megnyilvánulása annak a jelenségnek, hogy a felnőttek a maszturbációról és a szexualizációról szóló beszélgetéseket egyre fiatalabb közönségre irányítják, ezzel pedig a fiatalabb korosztályokat is szexualizálják, hívja fel rá a figyelmet a The Post Millenial.

Dr. Naomi Koh Belic, a videóban szereplő nő, az ABC munkatársa az Instagram-posztban a maszturbációs egyenlőséggel is foglalkozott, miközben egy

úgynevezett maszturbációs szakadékról beszélt.

Mint mondta, “a ‘kolbászsimogatók’ körülbelül fele maszturbál rendszeresen. A ‘taco-érintgetőknek’ azonban kevesebb mint negyede teszi ezt. Zárjuk be ezt a szakadékot!” Belic egyébként nem nőként, hanem vaginával rendelkező személyként emlegette azokat a személyeket, akiket állítása szerint a maszturbációs szakadék hátrányosan érint.

A biológus a maszturbáció egyéb előnyeit is felsorolta. Mint mondta “a maszturbáció a stresszoldás egyik formája, és segít a relaxációban”. És hozzátette, hogy a maszturbáció bizonyítottan még az önbecsülést és a testképet is javítja, és fantasztikus módja annak, hogy valaki megtudja, mi okoz neki örömet.

NAGYVILÁG

Címkék:

australia, gender ideology, lmbtq, trans