Négyéves kislány "coming outolt" fiúként a Pride-on – videó

Egy újabb Pride felvonuláson készült felvételen az látszik, ahogy egy négyéves kislány coming outol a többieknek, és bevallja, hogy ő fiúnak tartja magát.

NAGYVILÁG 2022. AUGUSZTUS 10. 11:52

Sok vitát váltott ki a közösségi médiában az a nem rég nyilvánosságra kerülő videó, amely a kanadai Voncouver Pride-on készült. A videó szerint a felvonuláson egy négyéves kislány bejelentette, hogy ő mostantól fiú.

A négyéves Charlie Danger Lloyd biológiailag lány, de az édesanyja állítása szerint már kiskorától fogva kifejezte, hogy valójában ő egy fiú. A Pride-on Charlie nagymamája segítségével egy konfettiágyút robbantott fel, amely kék füsttel töltötte meg a környéket.

„Miután lezárták az utat, Charlie kifutott rá a nagyival, szembefordultak velünk, és rövid küzdés után az ágyú kék füsttel és biológiailag lebomló konfettivel robbant fel. Charlie ugrált örömében, miközben a tömeg éljenezte őt. El se tudta hinni, mekkora szeretetet és támogatást kapott a járókelőktől” – mondta a 27 éves édesanyja, Alaina Bourrel.

Charlie boldogsága ellenére az édesanyja elmondta, hogy az interneten „gonosz trollok” támadták, akik pedofilnak, gyermekbántalmazónak és erőszaktevőnek nevezték őt a gyereke nemváltása miatt.

Bourrel azonban elmondta, hogy gyermeke már 2 éves korában elkezdte kifejezni eltérő nemhez való vonzódását, és minden nap azt mondogatta a családjának, hogy fiú, és úgy akar kinézni mint az apja.

A láthatóan büszke anyuka arról is beszámolt, hogy a parádés pillanatot azután álmodták meg, hogy elmondták Charlie-nak, hogy a család már tartott egy „nemfelfedő” bulit, mielőtt még megszületett volna, azonban ott a füst nem működött megfelelően.

„Amikor elmeséltük neki a történetet, azt kérte, hogy a nagymamájával együtt had ismételhesse ezt meg a Vancouver Pride felvonuláson. Így vettünk neki egy füstágyút, és eltettük erre a napra” – mondta az anya.

Charlie 2 éves korában kezdte le használni a he/him személyes névmást. Az anya állítása szerint „a választását nem kérdőjelezték meg, gratuláltak neki, és mindenki az új névmásokat kezdte használni rá” – mondta az édesanyja.

„Nem volt egy tipikus kislány. Más fiúkkal játszott, és a szülők azt mondták, hogy fiúsabb, mint a saját gyerekeik” – emlékezett vissza Bourrel, aki szerint nem gondoltak semmire egészen 2021 végéig, amikor a fiú nem akart a lányos részlegen vásárolni, és rövidre akarta vágatni a haját. „Időpontot beszéltünk meg Liával a Big Bros Barbershopban, egy kelet-vancouveri, transzneműek tulajdonában lévő és működtetett szalonban. Miután aznap délután elhagyta a szalont, Charlie egy teljesen új gyerek volt” – állította az édesanyja.

Az édesanyja szerint Charlie önbizalma az egekbe szökött, amikor elkezdett fiúnak öltözni. „Már négy hónapja, hogy elkezdte a nemi átmenetet. Ettől még azonban egy normális gyerek, aki teljesen normális kisgyerekes dolgokat csinál, például Legokkal játszik, használja a kreativitását, és megtanul biciklizni” – állítja az anyja aki jelenleg a gyerek társadalmi nemének váltásán dolgozik.

 

NAGYVILÁG

Címkék:

gender ideology, lmbtq, trans children