Pedofília és vérfertőzés népszerűsítését támogatta a Biden-adminisztráció

Tízezer dollárt kapott a Biden-adminisztrációtól egy olyan filmfesztivál, amelyen a drag queeneket, a pedofíliát és a vérfertőzést népszerűsítő filmeket játszottak.

NAGYVILÁG 2022. JÚLIUS 23. 14:00

Az Egyeült Államok külügyminisztériuma segített finanszírozni egy olyan szeptemberi filmfesztivált, amelyen transzvesztitákat, vérfertőzést és pedofíliát bemutató filmek szerepeltek. A Queer Lisboa, egy Portugáliában megrendezett nemzetközi queer filmfesztivál sajtóértesülések szerint 10 000 dollárt kapott. A fesztivál kínálatában szerepelt a P.S. Burn This Letter Please című dokumentumfilm ami a háború utáni New York-i drag kultúráról szól, valamint a Saint-Narcisse című film amiben vérfertőző ikrek szerepelnek, és a Minyan című film, amely egy 17 éves zsidó fiúról szól, aki elhagyja szüleit, hogy felfedezze New York meleg szcénáját.

A filmfesztivál csak az egyike volt azoknak a rendezvényeknek, amelyeket az amerikai adófizetők finanszíroznak. Az elmúlt évben az USA finanszírozta az első libanoni nemi és szexuális könyvtár megnyitását, valamint sokszínűségi és befogadási tanácsadást nyújtott a latin-amerikai rendőri erőknek, és egy ügynökségközi jelentés szerint Norvégiában egy transzneműek elismeréséről szóló webináriumot is támogattak.

NAGYVILÁG

Címkék:

biden administration, gender ideology, lmbtq, pedophilia, united states of america