Rengeteg szülő emeli fel a hangját az LMBTQ-lobbi ellen

A minap egy mesedélutánt akadályoztak meg a szülők, ahol egy transzvesztita olvasott volna fel a gyerekeknek, máshol pedig több százan vonultak fel, hogy a gender-ideológia iskolai terjedése ellen tiltakozzanak. A gyermekükért aggódó szülőket gyűlölködőnek minősítették.

NAGYVILÁG 2023. OKTÓBER 31. 11:35

Elmaradt egy „drag queen story hour”, vagyis egy olyan mesedélután, ahol egy tranvesztita, egy „drag queen” olvasott volna fel gyerekeknek egy dél-kaliforniai könyvtárban az Egyesült Államokban, miután szülők egy csoportja elállta a könyvtár bejáratát.

A tüntetők azt kiabálták, hogy „hagyják békén a gyerekeinket!”, és megakadályozták Pickle, a „drag queen” belépjen az épületbe, írja a Slay News.

Lindsey Horvath megyei felügyelő irodája szervezte a drag queen mesedélutánt, hogy ezzel is segítse az LMBTQ+ történelmi hónap megünneplését – számolt be a Sun. A lap hozzáteszi, hogy Horvath a könyvtárban volt, és személyesen látta a tüntetést, később pedig felháborodásának adott hangot közösségi oldalán. Úgy fogalmazott,

„A tüntetők azt állították, hogy a gyerekek biztonságát akarják megőrizni, miközben ajtókat döngettek, trágárságokat és sértéseket kiabáltak a munkatársaim és a könyvtár személyzete felé, és babakocsikkal blokkolták az arra közlekedő járműveket.”

Szerinte ez a képmutatás „megdöbbentő”, és hozzátette, hogy „a tüntetők mai üzenete és tettei nem fognak győzni az LMBTQ+ jogokért és egyenlőségért folytatott folyamatos harcunkban”.

Alyssa Sonora, a tüntetés egyik szervezője és a San Fernando Valley Alliance közösségi akciócsoport társalapítója a Sunnak azt mondta, hogy a drag queenek megpróbálják megfosztani a szülőket a saját gyermekeik nevelésével kapcsolatos döntésektől.

Szerinte a drag queenek miatt ugyanis olyan dolgokat kell elmagyarázniuk a gyerkekeiknek, amihez még túl fiatalok. „Ez frusztráló” – fogalmazott.

Kanadában szintén aggódó szülők szerveztek tüntetést, hogy kifejezzék nemtetszésüket a gender-ideológia iskolai terjedése ellen. Abbotsfordban mintegy 500 szülő vonult fel, hogy tiltakozzanak gyermekük iskolai szexuális indoktrinálása ellen.

Nem okozott meglepetést, hogy a kanadai kormány által finanszírozott „Canadian Anti-Hate Network” nevű szervezet, már előzetesen gyűlöletkeltőnek ítélte a békés felvonulókat, és arra szólították fel szövetségeseiket, hogy szervezzenek ellentüntetést az esemény ellen, írja a Rebel News.

A portál arra is felhívja a figyelmet, hogy

a szervezet egészen megdöbbentő módon egy útmutatót is kiadott „Pride Defenders Guide” (Büszkeségvédelmi útmutató) címmel, amelyben egy sor, a „tüntetőkkel szembeni ellenzéki” tipp mellett arra bátorítja „szövetségeseiket”, hogy kémkedjenek minden gyűlöletkeltőnek minősített tüntetés potenciális résztvevői után, álarcok segítségével rejtsék el személyazonosságukat, és zavarják meg a független sajtót, köztük a Rebel News-t, abban, hogy szabadon tudósítsanak az ilyen tüntetésekről a nyilvánosság számára.

A Rebel News hozzátette, a mostani tüntetésre testőröket kértek fel, hogy biztosítsák munkatársaik védelmét.

NAGYVILÁG

Címkék:

child, drag queen, gender ideology, school