Transz aktivisták érzékenyítik az óvodásokat

Transz aktivisták óvodás gyerekeket tanítanak a szexuális irányultságokról és a nemi identitásról. A kisgyerekeknek egy prezentációt is bemutattak, és arra kérték őket, hogy mutassák meg többek között, hogy hol található a pénisz és a vagina.

NAGYVILÁG 2022. OKTÓBER 1. 08:30

Az Egyesült Államokban egy wisconsini állami iskolai körzetben az óvodásokat a nemi identitásról, a szexuális irányultságról, illetve a nemi szervekről tanítják egy Planned Parenthood aktivista és egy ultraliberális orvos erőfeszítéseinek köszönhetően, akik a gyermekek fiatalkori nemváltását is támogatják.

A Wauwatosa iskolai körzet augusztus elején javasolta az “emberi növekedés és fejlődés” tantervének felülvizsgálatát, és az új javaslat még abban a hónapban átment a szavazáson. Ez alapján az óvodásoknak a nemi identitásról és a nemi önkifejezésről, valamint a férfi és női anatómiáról kell tanulniuk olyan gender ideológiával átitatott könyvek segítségével, mint a “Sparkle Boy” és a “Not All Processes Dress In Pink”.

A Daily Caller által megszerzett powerpoint diákon olyan utasítások láthatók, amin a kisdiákokat arra kérik, hogy mutassák meg a rajzokon látható emberek péniszét, szeméremtestét, mellbimbóit, fenekét és ánuszát.

Ezt az új tantervet részben egy külső érdekeltekből álló bizottság hagyta jóvá, ahogy azt az állami és helyi törvények és irányelvek előírják. A kerület külső bizottságának feladata volt kiválasztani, hogy melyik csoport készítse el az emberi anatómia PowerPointot..

A bizottság tagjai a szabványok kidolgozásakor számos forrást figyelembe vettek, köztük az Amaze nevű YouTube-csatornát, amely a pornográfiáról, az abortuszról és a szexről tanítja a gyerekeket. A külső bizottság továbbá arról is határozott, hogy a hagyományos, nemek szerint megosztott osztályok helyett vegyes nemű csoportokban tanuljanak a nemekről és a szexről, mondván, hogy ez az intézkedés tartózkodik az olyan diákok hátrányos megkülönböztetésétől, akik esetleg szexuális kisebbségként azonosítják magukat.

A tanterv összefoglalója szerint az állami törvények ugyan nem írják elő, hogy a szülőknek engedélyt kell adniuk arra, hogy gyermekük végigülje az oktatást, de lehetővé kell tenniük a szülők számára, hogy ezekről az órákról kivegyék a gyerekeiket.

A külső bizottság számos szakemberből és közösségi tagból állt, köztük két olyanból, akik támogatják a gender ideológia terjesztését. Az egyik ilyen egészségügyi szakember, aki a bizottság tagjaként szerepel, Shannon Malnory-Sibernagel, aki szociális munkásként van feltüntetve. Sajtóértesülések szerint ő a Planned Parenthood of Wisconsin éves adományozásért felelős tisztviselője, egy olyan csoportnál, amely 16 éves transzneműként azonosított fiataloknak kínál hormonokat.

Egy másik egészségügyi szakember, aki a bizottság tagjaként szerepel, Jacquelyn Smith, aki a Children’s Wisconsin Gender Health Clinic pszichológusaként dolgozik. A kórház honlapja szerint 16 éves kortól kezdve számos nemi hovatartozást megerősítő eljárást kínálnak tizenéveseknek, beleértve a hormonterápiákat és a sebészeti kezeléseket. Smith továbbá tagja a World Professional Association for Transgender Health (WPATH) szervezetnek is, amelyről kiderült, hogy nem ajánl semmilyen alsó korhatárt a nemi hovatartozást megerősítő kezelések vagy eljárások megkezdésére.

A Wauwatosa iskolakörzet megerősítette, hogy a tantervet az oktatási bizottság jóváhagyta, és hogy “a külső bizottság többsége támogatását fejezte ki a tanterv iránt”.

NAGYVILÁG

Címkék:

children, education, gender ideology, trans