Van, aki a szájába se venné – a vicces ukrán cukrászt nem érintette meg a háború borzalma

Azt is mondhatnánk, hogy megtalálta a piaci „rést”, már ha így óvatoskodva fogalmaznánk meg a nemi szerv alakú süteményeket.

NAGYVILÁG 2023. AUGUSZTUS 10. 16:53

Míg Kelet-Ukrajnában dúl a háború, addig az ország nyugati részén, hímvessző és vagina alakú süteményeket sütnek. Lembergben, Ukrajna kulturális fővárosában botrány tört ki amiatt, hogy a háború idején az egyik helyi cukrászda lecsapott a piaci résre (és lécre).

Ukrán cukrászda új süteményekkel rukkolt elő

Csokis hímvessző és lekváros vagina közül is lehet választani a Prutenybe

Megosztóra sikerült a cukrászda választéka

A Lemberg belvárosában található Pruteny pékség és cukrászda nem mindennapi választékát az Instagram-ra és a Facebook-ra is feltöltötte. A rózsaszínű menü négyfajta ízesített hímvessző alakú süteményt, és hatfajta női kalácsot kínál. A fallosz sütik művésznevei: kókuszos becsavaró, rózsaszín sólyom, kishaver a csokiban, utolsó csepp. A női ínyencségek művésznevei pedig: bársony fátyol, epres luxus, bogár a szekrény alatt, forró milf, gyümölcsös orgazmus, illetve epres ajkak.

Miután a társadalmi kritika a legjobb reklám, emiatt órákon belül országos ismeretségre tett szert a kis lembergi cukrászda. A háborús depresszióból kiszakadva, sokak arcára csalt mosolyt a nem mindennapi étlap. Azonban akadtak olyanok is, akik tiltakoztak, mondván: nem most van az ideje viccelődni.

Az egyik lembergi nő például azért fakadt ki, mert a cukrászda neve szerinte örményül eleve a hímvessző nevének becézett formája. Hozzátette:

felháborító, hogy emellett még emberi nemi szerv alakú süteményeket is árulnak. Sérti a közerkölcsöt, ugyanis két gyermekem is van, és el nem tudom képzelni, hogy ők, vagy pedig bármely más kulturált ember a szájába vesz ilyesmit.


Többen a cukrászda bezárást követelik

Másoknak azonban tetszik a nem mindennapi édesség. Az egyik nő például azt hozza fel a cukrászda védelmében, hogy ilyen alapon több kávézót, és sztriptíz bárt is be kellene zárni a városban, ahol lassan már mindenbe belekötnek. Jó tanácsként pedig azt hozzáteszi: gyerekekkel nem kötelező bemenni ebbe a cukrászdába.

 

NAGYVILÁG

Címkék:

cake, ukraine, war