Donald Trump: Orbán Viktor páratlan munkát végez a hazájáért

Donald Trump: Orbán Viktor páratlan munkát végez a hazájáért

Mi mindnyájan közel állunk Orbán Viktorhoz, nagy lehetőség, hogy támogatásról biztosíthattam – mondta Donald Trump volt amerikai elnök videóüzenetében, amit a Budapesten megrendezett CPAC Hungarynak küldött.

POLITIKA 2022. MÁJUS 20. 09:59

A java még most jön – mondta Donald Trump, volt amerikai elnök a CPAC Hungarynak küldött videoüzenetében. Trump köszönetet mondott az Alapjogokért Központnak és a CPAC-nak, hogy kiválóan helytállnak, nagy harcot vívnak. Mi mindnyájan közel állunk Orbán Viktorhoz, nagy lehetőség, hogy támogatásról biztosíthattam – tette hozzá.

Ő egy nagyszerű vezető, egy igazi úriember, és nem rég hatalmas választási diadalt aratott. (..) Jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért

– mondta Trump Orbán Viktorról, hozzátéve:

Az a feladatunk, hogy szembenézzünk azzal a rengeteg gonddal, amely ma a világot – és az USA-t is – fenyegeti: a szocializmussal, sőt a kommunizmussal is, ha alaposan meggondoljuk, jelentette ki a volt amerikai elnök.

Nagy megtiszteltetés, hogy Önökkel lehetek, dolgozzanak és harcoljanak kitartóan, hamarosan találkozunk!

– zárta videóüzenetét Donald Trump, amely az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán megtekinthető.

Első európai helyszínként Magyarország ad otthont a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórumnak május 19-én és 20-án. A budapesti rendezvény – melynek mottója és központi tematikája az Isten, haza, család hármas egysége – vezérszónoka Orbán Viktor, magyar miniszterelnök volt.

POLITIKA

Címkék:

CPAC, donald trump, Hungary, viktor orban