Elképesztő számokat produkáltak az erőszakos migránsok Németországban

Senki sincs biztonságban a vonatokon és a pályaudvarokon.

NAGYVILÁG 2024. AUGUSZTUS 26. 08:17

Németországban csak az elmúlt évben pályaudvarokon és a vonatokon naponta mintegy 75 erőszakos és szexuális bűncselekmény történt. Összesen 25 640 erőszakos cselekmény regisztráltak a hatóságok, ami a 2019-es évhez képest 42 százalékos, erőteljes növekedést jelent. A szexuális bűncselekmények száma ugyanebben az időszakban 60 százalékkal nőtt. Kést 555 esetben használtak az elkövetők.


Régóta mindenki tudja, hogy ez a fejlemény nem a semmiből érkezett, hanem egyetlen oka van: a tömeges migráció. Erről írt egy bejegyzésben a közösségi oldalán az Alternatíva Németországért (AfD) jobboldali párt, amely szerint a szociáldemokrata–zöld–liberális szövetségi kormány, valamint kereszténydemokrata politikusok tagadják a migrációs politikájuk és a vasútállomásainkon tapasztalható erőszak közötti kapcsolatot.

„A számok és tények azonban egyértelműek. A szexuális bűncselekmények miatt vizsgált gyanúsítottak mintegy 57 százaléka külföldi volt. A migrációs hátterű gyanúsítottak aránya még magasabb, mert a fennmaradó 43 százalékban németek is vannak, kettős állampolgársággal. Még az erőszakos bűncselekményeknél is a gyanúsítottak több mint 40 százaléka külföldi – a kettős állampolgárokat itt még nem is számították bele”

– írja a bejegyzésben az Alternatíva Németországért. A párt szerint felháborító és elfogadhatatlan, hogy a kormány e szörnyű számok ellenére semmit sem tesz. Nincs következménye a frankfurti pályaudvaron a napokban történt lövöldözésnek, de a solingeni késes terrortámadásnak sem.

„Csak az AfD-vel lesznek újra biztonságosabbak a pályaudvarok, mert csak mi tudunk véget vetni a tömeges migráció következményeinek, hiszen csak mi toloncolnánk ki a külföldi állampolgárságú bűnözőket”

– olvasható a közleményben.

NAGYVILÁG

Címkék:

germany, migrant