Levágott emberi fejet találtak a belvárosban – videó

Egy férfit letartóztattak, miután a belvárosban fényes nappal egy ház ablakán kidobtak egy kartondobozt, melyben egy levágott emberi fej volt.

HOT NAGYVILÁG 2021. FEBRUÁR 1. 20:01

A francia rendőrség különleges bevetési egysége, a Raid embereit riasztották február 1-én Toulon belvárosában, ahol döbbenetes bűncselekmény történt. Egy ház ablakán kidobtak egy kartondobozt, benne egy levágott emberi fejjel.

A történtekről beszámoló Nice-Matin regionális lap információi alapján a BAC bűnözésellenes brigád a helyszínen egy véres kezű férfire lett figyelmes az egyik ablakban. A férfit letartóztatták. A France Bleu Provence információi szerint az őrizetbe vett férfi egy 40 éves volt katonatiszt, aki válófélben van. A rendőrök betörték a lakás ajtaját, majd megbilincselték a bent tartózkodó fegyvertelen férfit, a lakás tulajdonosát, aki egyedül volt a lakásban. A rendőrség előzetes tájékoztatása alapján nem terrorcselekményről van szó, az áldozat egy 56 éves férfi, akiről egyelőre ennél többet nem lehet tudni. A gyilkosság indítékát nem tudni, de a feltételezett gyilkos pszichológiai problémákkal küzdhet, őrizetbe vételekor a sátánt emlegette.

A város polgármestere, Hubert Falco a Twitteren köszönetet mondott a feltételezett gyilkost letartóztató rendvédelmi szerveknek.

A rendőrségi akció idejére lezárták a teljes környéket, a bevetésben egy rendőr sem sérült meg.

HOT NAGYVILÁG

Címkék:

france, murder