A fehér gyarmatosítók miatt nem tud lefogyni – állítja egy liberális TikTokker

A súlyproblémákkal küzdő nő a gyarmatosítókat hibáztatja, amiért nem tud megszabadulni plusz kilóitól – árulta el TikTok videójában.

NAGYVILÁG 2022. SZEPTEMBER 15. 11:19

A fehérek miatt nem tud lefogyni egy nő, legalábbis erről beszél a Libs Of TikTok által megtalált, és nyilvánosságra hozott videóban a súlyproblémákkal küzdő nő. A felvételen kifejtette, azért kövér mert a múltban a felmenői az indiai szubkontinensen a gyarmatosítók miatt nagyjából 50 kisebb-nagyobb éhínséget kellett, hogy túléljenek.

“Ha a fehér emberek nem jönnek az indiai szubkontinensre, akkor az őseimnek nem kellett volna túlélnie 50 kisebb, közepes vagy nagyobb éhínséget 200 év alatt. Ez rengeteg. És 1943-ban közel hárommillió ember nem halt volna meg éhezés és alultápláltság miatt. És ha ez nem történt volna meg, akkor ez az egész hely és az itt élő emberek nem alkalmazkodtak volna ahhoz, hogy alacsonyabb kalóriamennyiségen éljenek túl. Biológiailag sem lennénk arra programozva, hogy több zsírt tartsunk magunkban. A génjeim mindig azt gondolják, hogy ‘oké, meg fogsz halni, mert egyszer majd éhínség lesz. Nem lesz élelmed, és meg fogsz halni’. Nem lennék hajlamos a cukorbetegségre, a magas vérnyomásra, szív- és érrendszeri betegségekre és az összes többi dologra ha a gyarmatosító fehérek nem érkeztek volna meg. Szóval igen, a fehérek az okai annak, hogy nem tudok lefogyni.”

A TikTokker azt is hozzátette, hogyha a fehérek nem fedezik fel az Európán kívüli világot, akkor nem tették volna tönkre annak a gazdaságát és az őslakosok termékenységi rátáját. Szerinte ugyanis a fehérek érkezésével mindenhol automatikusan bezuhant a termékenység, az őslakosok pedig kábítószer és dohány függők lettek.

NAGYVILÁG

Címkék:

colonisation, critical race theory, fat, libs of tiktok, tiktok