A transznemű rabok leállítják a hormonkezelést, hogy közösülhessenek a női rabokkal

Egy bírósági perben hangzott el az állítás, amely Kalifornia állam egyik törvényét támadta meg. Ott ugyanis az elítéltek maguk határozhatják meg hogy férfiak vagy nők, és ennek fényében kerülnek férfi vagy női börtönbe.

NAGYVILÁG 2022. JÚNIUS 25. 14:54

Kalifornia államban eddig több mint 260 elítélt kérte áthelyezését transzneműségre hivatkozva 2021 eleje óta. A kaliforniai törvényt megtámadó perben – amelyet a Women’s Liberation Front feminista csoport indított és amely lehetővé teszi, hogy az elítélt bűnözők megválaszthassák a nemüket a börtönhöz – a felperesek azt állítják, hogy a politika a nőket szexuális visszaélés veszélyének teszi ki. A keresetben az egyik felperes a tapasztalatait mesélte el.

„Amikor az S.B. 132 törvény értelmében a tíz férfi elítélt első csoportját női börtönbe helyezték át, megfigyeltem, hogy mind a tíz „transznemű nő” a férfiakra jellemző módon viselkedett; a legtöbbjük abbahagyta a hormonterápiát hogy újra fizikai erekciójuk legyen, és azonnal elkezdtek nőkkel szexelni”

– olvasható a keresetben. A per során megszólalt az egy másik női elítélt is. Krystal Gonzalez („Krystal”) női bűnöző, aki jelenleg a közép-kaliforniai női börtönben tölti a büntetését.

Krystalt szexuálisan bántalmazta egy férfi, akit az S.B. 132 alapján helyeztek át az egységébe. Krystal panaszt nyújtott be, és kérte, hogy a férfiaktól távolabb lakjon. Csakhogy a börtön nem foglalkozott a kérésével.

A legtöbb férfi általában azért vallja magát transzneműnek, hogy a női börtönbe helyezzék át, ezek az elítéltek rendszerint heteroszexuális férfiak, akik azért akarnak nőkkel együtt lakni hogy közösülhessenek velük. Aki ellenáll, azt megerőszakolják – állítják a felperesek a keresetben, konkrét tapasztalatokra hivatkozva.

Korábban egy washingtoni börtönben az egyik fogvatartott elárulta, hogy szemtanúja volt az esetnek amikor a transznemű, biológiailag férfi rabtársaik szexuálisan zaklatnak női foglyokat. Ezeket a férfiakat azok után helyezték át női börtönökbe, hogy elkezdtek transzneműként tekinteni magukra. Az egyik incidens során a fogvatartott aludt, amikor arra ébredt, hogy férfi meg akarja erőszakolni. Az esetet jelentették is a börtön személyzetének, azonban ők nem merték megbüntetni a transznemű nőt, mert attól féltek, hogy homofóbiával vádolja meg őket. A börtön vezetése végül úgy döntött, hogy valótlannak ítélik meg a vádakat, és a támadó helyett inkább az áldozatot büntették meg, akit magánzárkába zártak.

NAGYVILÁG

Címkék:

criminals, sexual violence, transgender ideology, usa