Nem lassít a genderlobbi: megint egy gyereket hívott a színpadra egy drag queen – videó

Egyre több étteremben rendeznek "családbarát" drag show eseményeket, egy ilyen program alkalmával a fellépő transzvesztita egy kislányt is felhívott magához a színpadra, akinek pénzt dobáltak a szülők – akár egy sztriptízbárban. Az esetről videó is készült.

NAGYVILÁG 2022. AUGUSZTUS 5. 14:35

A Libs of TikTok nevű közösségi médiaoldal nemrég megosztott egy videót, amelyen egy kisgyerek egy transzvesztitával táncol a színpadon egy családbarát drag show rendezvényen. A közönség – beleértve a szülőket – pénzt dobáltak a gyereknek, miközben a műsor egyik házigazdája kirívó öltözetben táncolt körülötte. Amikor a dal véget ért, a drag queen a földön heverő dollárbankjegyekre mutatott, és azt mondta a kislánynak, „nézd, mennyi pénzt kerestél!”.

A videót eredetileg a rendezvény házigazdája, Sabryna Williams tette közzé a TikTok videómegosztó platformon, amihez a következő szöveg társult: „ez a kis díva részt vett az első drag rendezvényén és nem tudtam nem észrevenni, hogy táncol a helyén, így lehetőséget adtam neki, hogy megmutassa magát mindenkinek”.

2022-ben robbanásszerűen megszaporodtak a kiskorúakat célzó drag-témájú rendezvények, beleértve az olyan eseteket, amikor a gyerekek szinte meztelen transzvesztitákkal találkoznak a bárokban, az éjszakai klubokban és más Pride-rendezvényeken, valamint az egyre népszerűbb Drag Queen Story Hour eseményeken, amikor a transzvesztiták felolvasnak a kisgyerekeknek.

NAGYVILÁG

Címkék:

drag queen, gender ideology, lmbtq, trans