Nyilvánvaló, hogy nem Joe Biden a főnök

Tulsi Gabbard volt demokrata elnökjelölt szerint a holdudvar irányítja a jelenlegi elnököt.

POLITIKA 2024. JÚLIUS 18. 08:57

A demokraták nem választhattak érdemben elnökjelöltek között az előválasztás során, legalábbis erről beszélt Tulsi Gabbard a Fox News amerikai tévécsatornán. A volt demokrata elnökjelölt annak kapcsán nyilatkozott, hogy Joe Biden elnökjelölése megingott az utóbbi hetekben, miután botrányt botrányra halmozott a nyilvános eseményeken – nyilvánvalóan a rendkívül megromlott mentális állapota miatt.

„Nem adtak valódi választási lehetőséget a demokrata szavazóknak abban az előválasztás során, most pedig látjuk ezt a belső civakodást a demokraták és a demokrata szféra befolyásos emberei között arról, hogy Joe Biden maradjon-e a jelölt vagy sem. És nézzük meg, miért történik ez a belharc: azért, mert nem igazán érdekli őket, hogy mi a legjobb az országnak”

– fogalmazott Gabbard, aki szerint a demokratákat valójában nem is érdekli Joe Biden személye.

„Ez nem a Joe Biden iránti lojalitásról szól. Azt próbálják kitalálni, hogy Joe Biden a nyerő ló, vagy ki kell tenniük a legelőre, és találniuk kell valaki mást, akiről úgy gondolják, hogy győzni tud, és aki egy olyan figura lesz, akit irányíthatnak (.) Joe Biden világosan megmutatta, az országnak a televíziós vita során is, hogy képtelen arra, hogy elnök és főparancsnok legyen. Egyértelműen nem ő mondja meg a tutit”

– mondta a volt demokrata politikus. Véleménye szerint a holdudvar mozgatja a szálakat a háttérből – azok, akik nem választott pozíciókban vannak. Tulsi Gabbard kiemelte, ezért rettegnek annyira Donald Trumptól, és ezért tesznek meg mindent, hogy elpusztítsák. Tudják, hogy Trump leleplezi őket és lebontja a hatalmukat.

POLITIKA

Címkék:

donald trump, joe biden, usa