Szétszedik az ismert modellt a gender-őrültek

Korábbi harcostársai támadtak rá, Emily Ratajkowski liberális szupermodellre, aki korábban a nemek szabad választásának élharcosa volt, miután új bejegyzésében "csodás fiúnak" nevezte kisbabáját.

HOT 2021. MÁRCIUS 29. 13:51

Egy két szavas bejegyzés az Instagramon is elég volt ahhoz, hogy Emily Ratajkowski szupermodell a politikai korrektség élharcosából, a liberálisok esküdt ellenségévé változzon.

A világ egyik legkeresettebb szupermodellje világra hozta első gyermekét, Sylvester Apollo Beart, aki partnere, Sebastian Bear-McClard vezetéknevét viseli.

Az apák vezetéknevének továbbadása csupán egy patriarch&aa...
Az apák vezetéknevének továbbadása csupán egy patriarchális örökség

A bíróság szerint az apák vezetéknevének továbbadása a gyermekeiknek csupán egy patriarchális örökség.

A szupermodell egy progresszív ikon, és egy ideje a nemi identitás szabad megválasztása mellett kampányolt. Egy októberi interjúban még támogatta az elképzelést, hogy a gyermekek maguknak válasszanak 18 éves korukban identitást.

„Amikor a férjemmel elmondtuk a barátainknak, hogy terhes vagyok, az első kérdésük mindig az volt, fiú lesz vagy lány. Erre mindig azt válaszoltuk, hogy 18 éves koráig nem fogjuk tudni a fiunk valódi nemét. Ekkor mindenki nevetni szokott, de ez a mondat fontos igazságot rejt: fogalmunk sincs, hogy ki vagy mi nő az én hasamban”, fogalmazott.

Többek szerint a közösségi médiában ma elfogadhatatlan fiúként írni egy csecsemőről, főleg úgy, hogy a modell maga mondta, hogy 18 éves kora után a gyereke fogja eldönteni, hogy mi a valódi identitása. 

A poszt miatt másodpercek alatt gyűlölet tárgya lett Ratajkowski, és emberek százezrei kezdték árulónak nevezni.

HOT

Címkék:

gender-neutral, instagram, liberals