Így teszi tönkre a gyerekeket a genderlobbi és a woke

Naponta kerülnek ki a világhálóra a döbbenetesebbnél döbbenetesebb videók és fotók amelyek azt mutatják be, hogy az Egyesült Államokban egyes helyeken milyen mélyre ásta a társadalmat a genderlobbi.

NAGYVILÁG 2024. JÚLIUS 7. 06:10

Elképesztő videót osztottak meg az X-en, a felvételen egy transzvesztita szinte teljesen meztelenül ad elő egy műsort egy étteremben. Már ez önmagában is felháborítja az emberek egy jelentős részét, amikor azonban egy kisgyerekkel együtt sétálgat az illető, az már végleg kiveri a biztosítékot a tengerentúlon.

Ahogy arról a V4NA is többször beszámolt, az elmúlt években rendszeressé vált az a jelenség, hogy úgynevezett drag queennek, vagyis az ellenkező nemnek öltözöttnek nevelnek át kisgyerekeket. Műsorokat adnak elő, meséket olvasnak fel és különböző gyerekprogramokon vesznek részt. Az utóbbi években számtalan botrányos eset történt, például amikor egy korábban elítélt pedofil tartott meseórát kicsiknek, nőnek öltözve.

A woke megtette hatását, sikerült egészen kicsi gyerekeket maguk mellé állítaniuk, akik – szüleik támogatásával – magukat is drag queenek tartják és drag kidnek nevezik magukat.

Az egyik leghíresebb drag kid a 12 éves Desmond is Amazing. A kisfiú interjúkat ad, rendezvényeken lép fel. Az édesanyja által irányított gyermekről egy olyan videó látott napvilágot, amin egy gyilkossal látható. Egy másik felvételen pedig meghökkentő precizitással mutatja be a kisfiú, hogyan is kell ketamint felszippantani.

Desmond is Amazing pályafutása két éves korában kezdődött, amikor együtt nézte a tévében édesanyjával a RuPaul s Drag Race című amerikai tévéműsort, amiben drag sztárokat kerestek.

Desmond is Amazing gyakran élő közönség előtt lép fel, előfordult már, hogy egy melegbárban is megjelent az akkor 12 éves fiú. A férfiak ráadásul pénzt dobáltak a kisgyereknek, mintha csak egy sztriptíztáncos lenne.

Azonban nem Desmond az egyetlen gyermek, akit már egészen kicsi korában erre tanítanak. A 12 éves, Nagy-Britanniában élő Miles Pullman már kétéves kora óta szeret női ruhákba öltözni, kölcsönkérni anyja sminkjét, és szórakoztatni a családot és a barátokat.

Ezért tavaly nyáron úgy döntött, hogy a szülővárosában, Broadstairs-ben tart egy bemutatót a helyi melegbárban. Ez olyan jól sikerült, hogy négy héttel később a Canterbury Pride főszínpadán is megjelenhetett.

„Az én segítségemmel megismert néhány helyi drag queent, akik nagyon kedvesek voltak, és tippeket osztottak meg az öltözködéssel, a sminkeléssel kapcsolatban”

– tette hozzá az anya.

Az édesanyja állítása szerint Miles 4 évesen kezdte el az anyja sminkes táskájából kivenni az eszközöket.

„Később, ha nem vettem neki rúzst a boltban, dührohamot kapott” – mondta az édesanyja.

Az Egyesült királyságban azonban nem Miles az egyetlen gyermek, akit szülei segítségével beszippantott a woke. Egy jelenleg 11 éves kisfiú, Cadyn is drag queenként határozza meg magát. A kisfiú 2019 novemberében, mindössze 9 évesen, anyja segítségével sminkelte ki magát először, miután megnézte a RuPaul’s Drag Race műsort.

A harmincas éveiben járó anyuka Fay Gardner azt mondta, hogy nem is lehetne büszkébb a fiára, amiért kifejezi magát.

Az anyuka szerint nincs korhatár a drag művészet terén, és ezért arra kért mindenkit aki kritizálta őt, hogy hagyják a gyerekeket gyerekeknek lenni.

Az anyuka állítása szerint a fia mindig is imádott beöltözni, és fellépni az emberek előtt. „Azt mondta, hogy ezt akarja csinálni. Mindig is hagytam, hogy a gyerekeim játszanak a sminkemmel, és még azt is gyakran felajánlottam, hogy megcsinálom az ő sminkjüket. Megcsináltam neki, és ennyi volt, megszületett Miss Dezaray Star” – mesélte a büszke anyuka.

NAGYVILÁG

Címkék:

children, drag queen, lgbtq