Kanadai muszlimok tiltakoznak a genderideológia ellen + videók

A miniszterelnök hivatala fejezte ki nemtetszését a genderideológia terjedése miatt muszlimok egy csoportja.

NAGYVILÁG 2023. JÚNIUS 26. 13:10

Muszlimok egy csoportja Justin Trudeau kanadai miniszterelnök hivatala előtt gyűlt össze, hogy tiltakozzon az LMBTQ-indoktrináció és a kanadai zászlók szivárványos „Pride” zászlókra cserélése ellen a kormányzati épületeken. Egy, a Twitteren közzétett videón hallható, ahogy a tüntetők azt skandálják, hogy „hagyják békén a gyerekeinket”, és hogy „a zászlónak mennie kell”, miközben az épület oldalán lévő Pride zászlóra mutattak.

Az egyik tüntető azt mondja, hogy a kanadai miniszterelnök hivatalán a kanadai zászlónak kellene lennie.

Nem ez az első alkalom, hogy kanadai muszlimok az LMBTQ-lobbi befolyásának növekedése ellen tiltakozik. Június 16-án keresztények és muszlimok Calgaryban gyűltek össze, hogy tiltakozzanak az iskolákban tanított genderideológia ellen. Az egyik férfi azt mondta: „Együtt állunk ki, mint kanadai nép, muszlimként és keresztényként, hogy megvédjük a gyermekeinket”.

Az Egyesült Államokban is egyre több muszlim emeli fel a hangját. A hónap elején a michigani Hamtramckban egy tisztán muszlim városi tanács megszavazta, hogy tiltsák meg a Pride zászlók közterületeken való lobogtatását, miközben a marylandi Montgomery megyében a szülők tiltakoztak az iskolatanácsnál tiltakoztak, és követelték, hogy a gyermekeiket felmentethessék az LMBTQ-oktatás alól, emlékeztet a The Post Millennial.

Közben a hétvégén tartották a torontói LMBTQ-felvonulást, amelyen több prominens politikus, köztük a miniszterelnök-helyettes is megjelent, és amely sokaknál kiverte a biztosítékot.

Az eseményen ugyanis, amelyre többen gyerekkel érkeztek, egy csapat férfi teljesen meztelenül vonult fel.

Egy kamionon pedig egy hatalmas műmellekkel felszerelkezett drag queen integetett a tömegnek.

De a különböző fétisek képviselői is felvonultak, volt, aki kutyának öltözve jelent meg.

NAGYVILÁG

Címkék:

canada, gender ideology, muslims