Kosz mocsok és erőszak. Üdvözöl mindenkit a New York-i metró

Szemét, ürülék, és erőszak. Leginkább ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a metropolisz metróvonalait, amelyek az utóbbi időben a bűnözés fellegvárává váltak.

NAGYVILÁG 2023. SZEPTEMBER 11. 19:17

A nemrég nyilvánosságra hozott egyik felvételen jól látható, amint egy férfi több mint 50 alkalommal megüt egy 60 éves nőt a saját botjával egy harlemi metróállomáson. A támadás péntek hajnali fél négy előtt történt, amikor a nő a West 116 Street és a Lenox Avenue megállónál sétált.

A megdöbbentő, kétperces videón az látható, ahogy az ismeretlen férfi egy esernyővel támad a nőre, a nő pedig a botjával próbál védekezni az ütések ellen. A gyanúsítottnak azonban sikerül megragadnia a nő botját, aki sikoltozva a földre zuhan.

A férfi ezután a saját botjával több mint 50 alkalommal fejbe, hasba, lábon, karon, háton és kézenl üti a nőt, olyan erővel, hogy a fából készült eszköz eltörik. Folytatva a mészárlást, a férfi ököllel kezdi ütlegelni a nő fejét, majd a nő néhány másodpercig mozdulatlanul fekszik a földön, amíg a gyanúsított még többször meg nem rúgja, mielőtt a videó befejeződik.

Twitter embed code generator

Egy másik felvételen pedig jól látható, amint éjjel egy afroamerikai férfi félholtra ver egy nőt, majd miután az a földre kerül többször fejbe rúgja, miközben a hölgy segítségére sietőket is megfenyegeti

Azonban nem csak az erőszak okoz gondot a metrókon, hanem a higiénia is. Az elmúlt időszakban a járatok és a megállók is megdöbbentően szennyezetté váltak, az erről készült felvételeken gyakran fel lehet fedezni többek között emberi ürüléket is.

Korábban a Fox News is foglalkozott a metró helyzettel, és azzal, hogy egy év alatt 41 százalékkal nőtt a metrókon elkövetett bűncselekmények száma. Egyre több embert löknek, sokszor ok nélkül a metrók elé, vagy pedig késelik meg az utazókat.

NAGYVILÁG

Címkék:

crime, new york, united states of america