Melegbárnak rendezte be az osztálytermet a pedagógus

A TikTokra feltöltött videóban egy szivárványos zászlókkal feldíszített terem látható, amikor pedig a férfi lekapcsolja a villanyt, elindulnak a partifények.

NAGYVILÁG 2022. JÚLIUS 27. 15:04

A kanadai drag queen és pedagógus először bemutatja az LMBTQ mozgalom lobogóival és egyéb tárgyakkal feldíszített osztálytermet, majd pedig lekapcsolja a villanyt, amikor is a kisgyerekek osztályterméből – saját bevallása szerint – egy Night Club lesz – ez látható egy a TikTok közösségi oldalra feltöltött videóban.

A férfi azóta elérhetetlenné tette a fiókját. A tanár és drag queen az egész iskolában terjeszti a gender-ideológiát. Korábban még egy Drag Show-t is adott az iskola egyik eseményén.

Az osztálytermes felvételt látva az emberek felháborodtak a közösségi oldalakon.

“Ha ezt csinálja a szabadidejében, nem érdekel. Ez az ő élete. Tanárként tanítson matematikát, természettudományokat, történelmet, olvasást és írást, az alapvető készségeket, hogy a gyerekek képesek legyenek lépést tartani a világgal”

– írta az egyik hozzászóló a Twitteren.

Egy másik felhasználó szerint pedig

“régen, amikor még a dinoszauruszok vándoroltak a földön, a gyerekeinket azért küldtük iskolába, hogy tanuljanak. Ez megijesztette volna a gyerekeimet, különösen a fiamat. Én toleráns vagyok, de a gyerekeim nem bírnák ezt. A szülők helyében azonnal egy ügyvédnél lennék, és minden lehetséges dologért beperelném az iskolát”.

NAGYVILÁG

Címkék:

education, gender, gender ideology, lmbtq