Terjed az eszeveszett genderőrület az iskolákban

Terhes férfit ábrázoló kártyával tanítják a színeket óvodásoknak, máshol pedig anális szexre és maszturbációra vonatkozó kérdéseket tartalmazó kérdéssort kell kitöltenie tanulóknak. De van olyan iskola, ahol olyan dobozokat helyeztek ki az osztálytermekben, amelyek célja a nemi önkifejezés elősegítése.

NAGYVILÁG 2022. MÁJUS 31. 10:59

Az egyik észak-karolinai iskolában olyan kártyákat használnak a színek tanításához, amelyeken például egy terhes férfi látható. A szülők nem tudtak erről, amikor pedig kiderült az igazság, egyenesen az igazgatóhoz fordultak, aki először azt állította, hogy ez egy jóváhagyott tananyag, később azonban mégis betiltotta a kártyák használatát.

A kaliforniai iskolákban is terjed az LMBTQ mozgalmat támogató őrület. Az egyik intézményben például anális szexre és maszturbációra vonatkozó kérdésekre kellett válaszolniuk egy kérdőívben.

Egy másik oktatási intézményben pedig olyan dobozokat helyeztek ki az osztálytermekben, amelyek célja a nemi önkifejezés elősegítése. Ezekbe többek között szivárványszínű arcmaszkokat, könyveket és speciális szalagokat tettek, amelyek segítségével a diákok leragaszthatják például a mellüket.

A gyerekek könyveket is találnak ezekben a dobozokban, amelyek segítségével eligazodhatnak a szexuális identitások világában. Az egyik ilyen könyvben a szerző azt írja, hogy erőszakot kell alkalmazni azzal szemben, aki nem használja a mások által preferált névmásokat. „Ha az oktatás nem sikerül, és az emberek bunkók, akkor egyszerűen az arcukba vághatod ezt a könyvet. Ez a jövő, nincs időnk hülyeségekre” – írja a szerző.

 

NAGYVILÁG

Címkék:

gender ideology, lmbtq, trans, united states of america