Újabb megdöbbentő felvétel a 15 éves fiúval viszonyt folytató pedagógusról

A magyar férfi az elmúlt napokban egy videó kapcsán híresült el. Az általa a közösségi médiában közzétett felvételen arról beszélt, hogy egy 15 éves fiúval tartott fenn homoszexuális kapcsolatot.

NAGYVILÁG 2023. FEBRUÁR 15. 10:24

A pedagógus brutális, undorító részleteket közölt egy fiatal fiúval való szexuális kapcsolatáról, erről a magyar sajtó számolt be. Az információkból arra lehet következtetni, hogy az eset még akkor történt, amikor Szentesen volt kollégista, de ez a videóból nem derül ki egyértelműen.

A Storytime néven elérhető videóban rendszeresen mesélt arról,

MILYEN „ISTENI” ÉRZÉS VOLT NEKI A FIÚ KIELÉGÍTÉSE, ÉS – EZT GYOMORFORGATÓAN EXPLICIT MÓDON FOGALMAZZA MEG – A TESTNEDVEIKBEN VALÓ FEKVÉS HOSSZABB IDEIG.

Bite elmondása szerint

SZERETTE A FIÚ „KIS, VÉKONYAN IZMOS TESTÉT” NÉZNI, ÉS SZERETETT ERRE GONDOLVA ÖNKIELÉGÍTÉST VÉGEZNI.

A fiút a videóban csak „No Name-nek” nevezi. A tanár a videóban félmeztelenül mutogatja magát, elmondása szerint azért, mert ez jól esik neki. A videó ocsmány részletekkel van tele, ami tulajdonképpen egy olyan éjszakát mesél el, amikor a fiúval ketten voltak a kollégiumi szobában. Bite elmondása szerint

AZUTÁN TORKOLLOTT VAD ORGIÁBA AZ ESTE, MIUTÁN A FIÚ LELKILEG ÖSSZE VOLT TÖRVE, ÉS VIGASZTALÁSÉRT BITÉHEZ FORDULT. A FIÚ BEFEKÜDT AZ ÁGYÁBA, ÉS BITE FIZIKAILAG IS KÖZELEDETT HOZZÁ.

A pillanatról így vallott a pedofil tanár:

én akkor átkaroltam, és nagyon magamhoz szorítottam, hogy ne érezze magát egyedül véletlenül sem. Ő pedig a karomat fogta. (…) Biztosítottam akkor róla, hogy itt leszek vele, nem fogom elengedni.

A férfi kifejti, hogy a vigasztalás végül simogatásba csapott át, amelynek az lett a vége, hogy kölcsönösen kielégítették egymást – nemcsak az ágyban, hanem a tusolóban is. Ugyanakkor körültekintőek voltak a fiúval, mert megnézték, megzavarhatja-e őket valaki. Elképesztő, ahogyan a videóban a pedofil tanár kéjes hangokat ad ki, és látszódik az arcán a vágy, ahogyan visszaemlékezik az ominózus, számára meghatározó „szenvedélyes éjszakára”.

A pedagógus azt is kifejti a videóban, hogy a simogatás olyan intenzív volt, hogy végül egyikük sem bírt magával, és többet akartak egymásból. Részleteiben arra is kitér a videóban, hogy elmondása szerint

A FIÚVAL HOGYAN FEDEZTETTE FEL A TANÁR TESTÉT. ELEINTE CSAK SIMOGATTÁK EGYMÁST, MAJD EGYMÁS PÉNISZÉVEL FOGLALKOZTAK, ÉS VÉGÜL TÖBBSZÖR IS, ÖSSZESEN HÁROM ALKALOMMAL ELÉGÜLTEK KI MIND A KETTEN. EZT TERMÉSZETESEN GYOMORFORGATÓ RÉSZLETESSÉGGEL ÉS SZAVAKKAL MONDJA EL.

Bite kifejtette azt is, hogy

AZ ÁLMA VÁLT VALÓRA, MERT OLYAN FIÚVAL VOLT, AKIRŐL KORÁBBAN MÁR ÁLMODOZOTT ÉS SOKAT FANTÁZIÁLT.

A tanár végül azt is bevallotta, hogy semmi bűntudata nem volt az aktus után.