Hazug, gusztustalan ember – így jellemezte a baloldalnak behódoló párt elnökét az erőszak áldozata

Hazug, gusztustalan ember – így jellemezte a baloldalnak behódoló párt elnökét az erőszak áldozata

Megszólalt az a nő, akit meg akartak erőszakolni a Jobbik nevű magyarországi párt eseményén. Az ügy pikantériája, hogy az áldozat a Jobbik egyik politikusának élettársa, az erőszakos támadó pedig szintén a Jobbik tagja.

POLITIKA 2022. MÁJUS 17. 19:35

A 24 éves nő választókerületi szervező, mellesleg Szilágyi György jobbikos parlamenti képviselő élettársa volt az erőszak idején. A nő a TV2 csatorna hírműsorának azt nyilatkozta, hogy támadója, a szintén jobbikos Földi István egy disznótoron akarta megerőszakolni. Elmondása szerint Földi egész este zaklatta, és folyamatosan azt mondta neki, hogy közösülni akar vele. Bár az áldozat a férfi minden kísérletét elhárította, Földi nem hagyta békén. Anita ekkor segítséget kért a páttársaktól, de a támadó hajthatatlan volt – írja az Origo hírportál a TV2 riportja nyomán.

A nő megpróbált végig a társaság közelében maradni, de amíg rövid időre egyedül maradt, Földi beráncigálta egy szobába, levetkőzött és megpróbálta megerőszakolni. Szerencséjére az egyik országgyűlési képviselő meghallotta a segélykiáltását és kimentette. Anita azt is elmesélte, hogy az erőszak után napokig csak sírt, ráadásul Földi és barátai már másnap elkezdték zaklatni és fenyegetni, hogy tönkreteszik, ha beszélni mer az esetről.

Földi egyébként jóbarátja a baloldalnak behódoló Jobbik pártelnökének, Jakab Péternek, akiről a 24 éves nő azt mondta, hogy

„hazug, gusztustalan, gátlástalan ember”

A nő azt is megjegyezte, hogy a Jobbik nem határolódott el, és nagyon hálás, hogy legalább a kormánypártok női képviselői kiálltak mellette.

POLITIKA

Címkék:

Hungary, jobbik, left party, rape