„Állítsuk meg a baloldali álhíreket!”

Durva álhír terjed, miszerint én, vagy az általam vezetett önkormányzat 2015-ben kitüntette a pedofil botrányba keveredett Bite Zsoltot. Ez tipikus baloldali hazugság – írja közösségi oldalán a kormánypárt frakcióvezetője.

NAGYVILÁG 2023. MÁRCIUS 1. 19:23

A valóság az, hogy sem én, sem az általam vezetett önkormányzat soha nem tüntette ki ezt a gyomorforgató alakot – írja Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője. Hozzáteszi, hogy az álhírt Pikó András baloldali polgármester hirdeti egy videóban és más helyeken is, miközben éppen ő az, akiről előkerült egy korábbi fénykép, ahol egy bizonyos rendezvényen a 15 éves fiúval szexuális kapcsolatot létesítő pedofillal “egy társaságban van”.

A kínos ügyről a VIII. kerület vezetője hazugságokkal és az én besározásommal igyekszik elterelni a figyelmet, ezért terjeszti az álhíreket

– fogalmat a politikus, hozzátéve, hogy egyébként Pikó Andráséknál nem ismeretlen a gyermekek felé irányuló szexuális propaganda, hiszen ezt feladatként bele is írták a kerület programjába tavaly.

Két józsefvárosi gyermek apjaként is annyit üzenek nekik: el a kezekkel a gyermekeinktől! A szükséges jogi lépéseket természetesen megteszem az álhír terjesztőivel szemben, és kérem, osszák meg a posztot, állítsuk meg a baloldali álhíreket! – zárja bejegyzését Kocsis Máté.

NAGYVILÁG

Címkék:

Hungary, pedophilia, scandal, teacher