Családi Drag Show-t szervezett a nagyvállalat a dolgozóknak

Családi Drag Show-t szervezett a nagyvállalat a dolgozóknak

Egy befektetési vállalat elindította a vállalati szintű kezdeményezését, aminek keretében a Pride-ot és az abortuszt támogatják. Nemrég egy Drag Show-t is szervezett a cég, amire meghívták az alkalmazottak családjait, köztük gyerekeket is. De a vállalat korábban szervezett egy olyan rendezvényt is, amelynek az volt a célja, hogy a fehérbőrű férfiakat meggyőzze a befogadás és sokszínűség fontosságáról.

NAGYVILÁG 2022. JÚLIUS 4. 10:32

A Vanguard, a világ egyik legnagyobb befektetéskezelő vállalata elindított egy kezdeményezést, aminek keretében támogatják a Pride-ot és az abortuszt. A kiszivárgott információkból és dokumentumokból kiderült, hogy a Vanguard gyermekes családokat is megkért, hogy vegyenek részt a cég által a melegbüszkeség tiszteletére rendezett Drag Show-n.

Az eseményt a vállalat Out Professional Engagement Network (OPEN) csoportjának tagjai szervezték. Az OPEN csoport célja, hogy elősegítse az LMBTQ+ munkavállalók befogadását és megerősítse a nem szexuális kisebbségekhez tartozók szövetséges státuszát.

Az előadáson egy Bey művésznéven haknizó drag queen szerepelt, aki kisgyerekeket is meghívott a műsorába.

A vállalat az utóbbi időben nem csak a gender ideológia népszerűsítése mellett tette le a voksát, hanem az abortusz támogatása, és a terhességmegszakítást korlátozó törvények kikerülése mellett is. Június 28-án, négy nappal az amerikai Legfelsőbb Bíróság döntésének kihirdetése után – amely az egyes államok kezébe adja a döntést az abortusz kérdése kapcsán – a vállalat a CrewNet nevű belső fórumán tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben felvázolta az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés iránti elkötelezettségét.

„Mint mindig, most is az a prioritásunk, hogy biztosítsuk munkavállalóink számára a szükséges juttatásokhoz és támogatáshoz való hozzáférést. Az abortusz és az abortuszhoz való hozzáférés egy személyes kérdés. Tiszteletben tartjuk és elismerjük, hogy ebben a témában a dolgozóinknak határozott meggyőződései és érzelmei vannak. A Vanguard továbbra is fedezetet nyújt a reproduktív egészségügyi szolgáltatások teljes körének elvégzésére, és megtéríti a felmerülő utazási és szállásköltségeket a helyben nem elérhető orvosi szolgáltatások igénybe vételével kapcsolatban, beleértve az abortuszt is”

– állt a belső fórumon hirdetett állásfoglalásban.

A Vanguard a befogadással és az egyenlőséggel kapcsolatban is szervezett egy rendezvényt, amelynek az volt a célja, hogy a fehérbőrű férfiakat meggyőzze a befogadás és sokszínűség fontosságáról. Egy kutatásra hivatkozva ugyanis a vállalat úgy véli, hogy a fehérbőrű férfiak általában jóval bizonytalanabbak, ha a sokszínűség és az elfogadás kérdéséről van szó.

 

NAGYVILÁG

Címkék:

children, drag queen, gender ideology, lmbtq, pride