Gyerekeket tanítottak táncolni a Pride-on – videó

A Pride egyik résztvevője rúdtáncolni tanította a gyerekeket az utcán. A megdöbbentő jelentet kamera is rögzítette.

NAGYVILÁG 2022. AUGUSZTUS 14. 14:59

A videón egy kisgyerek látható, amint egy sztriptízrúdon pörög, egy rendkívül alulöltözött férfi pedig segít neki a közép-pennsylvaniai Pride Fesztiválon. A gyermek szülei készítették a felvételt, majd a következő szöveggel osztották meg az interneten: “A gyerekem egy született tehetség!”

Az eseményt Pennsylvania demokrata kormányzója, Tom Wolf is támogatta. “Megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok a fesztiválhoz, hogy megünnepeljük a rendezvény harmincadik évfordulóját. Biztos vagyok benne, hogy a meggyőződés, az együttérzés és a bajtársiasság hosszú éveken át inspirálni fog másokat” – írta Wolf a nyilatkozatában.

A Pride Fesztivál augusztusban is folytatódik és olyan rendezvényekre kerül sor, mint például a TransPride Pool, vagyis a transzneműek medencés partija, amelyet minden hétvégén megrendeznek és ahová a gyermekes családokat is várják.

Amint arról hírügynökségünk korábban is beszámolt, az idei Pride programokon több, gyermekek ellen elkövetett visszaélést is dokumentáltak. A résztvevők bizarr megnyilvánulásai és bohóckodásai azóta megjelentek a közösségi médiában, és néhány videón az látszik, hogy gyerekek is jelen voltak a rendezvényeken. Az egyik ilyen felvételen egy fiatal lány beszél arról, hogy 10 éves kora óta tudja, hogy biszexuális. Azt is elmondta, hogy azóta többször megrengett a világa, mert sokszor azt gondolta, hogy inkább leszbikus, vagy esetleg omniszexuális, vagyis olyan ember, aki mindenféle identitású emberhez vonzódik. Azóta pedig inkább csak queernek vallja magát.

A tinédzser végül arra jutott a beszélgetés során, hogy ő genderqueer, transzmaszkulin és queer egyben. Mint kiderült, a transzmaszkulin olyan nembináris ember, aki kapcsolatot érez a férfiassággal, de nem mindig azonosítja magát férfiként, csak úgy viselkedik.

Ugyanebben a videóban az egyik nő bevallotta, hogy nem tudja, minek azonosítja magát, és így nyilatkozott: “Nem tudom. Gendersemleges…vagy nemi szempontból semleges. Azt hiszem, ezt mondták, nem tudom. Össze vagyok zavarodva.”

Az alábbi fotón az látható, ahogy egy nőnek – rendkívül lengén – öltözött férfi széttett lábakkal fekszik a gyerekek előtt. “Sajnálattal kell közölnöm, hogy a tegnapi drag show a wisconsini Fort Atkinson-i farmer’s marketben nem volt olyan családbarát, mint ahogyan azt hirdették” – írt a poszthoz egy férfi.

Az alábbi felvételen egy kisgyermek látható, amint egy Pride-felvonuláson áll, miközben félmeztelen férfiak sétálgatnak és egymást korbácsolják.

A legmegrázóbb videóban egy kisgyerek jól láthatóan nem szeretne a felvonuláson részt venni, az anyja azonban nem engedi el a gyerekét és kényszeríti, hogy nézze a műsort és tapsoljon.

NAGYVILÁG

Címkék:

gender ideology, lmbtq, pride