Gyakori vendég Soros György fia a Fehér Házban

Soros György fiáról kiderült, hogy Joe Biden hivatalba lépése óta számtalan alkalommal járt a Fehér Házban, ahol több tisztviselővel is találkozott. A megbeszélésekről pedig lelkesen posztolt a közösségi médiában.

POLITIKA 2023. ÁPRILIS 12. 14:23

Soros György milliárdos fia csendben a Fehér Ház de facto „nagykövetévé” vált. Joe Biden elnök hivatalba lépése óta legalább 14 látogatást tett a kisebbik Soros a Fehér Házban

Alexander Soros, aki maga is tevékenyen támogatja a Demokrata Pártot, a Fehér Ház nemrég frissített látogatási naplói szerint 2022-ben legalább egy tucat találkozót szervezett a Fehér Ház tisztviselőivel. A Soros kölyök 2021-ben is több találkozón részt vett a feljegyzések szerint.

A legutóbbiak közé tartozik, hogy december 1-jén meglátogatta a Fehér Ház akkori kabinetfőnökét, Ron Klain tanácsadóját, Nina Srivastavát, aki Biden elnökválasztási kampányában is dolgozott – derül ki a naplókból. Később aznap este a fiatalabb Soros egyike volt annak a 330 embernek, akik részt vettek egy pazar állami vacsorán a Fehér Ház udvarán, amelyet az elnök és Jill Biden first lady adott Emmanuel Macron francia elnök és Macron felesége, Brigitte tiszteletére.

Egy nappal később Alexander Soros, aki az apja által alapított, Open Society Foundations nevű hálózat elnöke, találkozott mind Mariana Adame elnöki tanácsadóval, mind Jonathan Finer helyettes nemzetbiztonsági tanácsadóval.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexander Soros, PhD (@alexsoros) által megosztott bejegyzés

Sorosnak október 6-án Kimberly Langgal, a nemzetbiztonsági tanácsadó akkori vezető asszisztensével; 2021. október 29-én és 2022. április 22-én pedig Madeline Strasserrel, Klain korábbi tanácsadójával is találkozott.

Mike Howell, a konzervatív Heritage Foundation Oversight Project igazgatója szerint a fiatalabb Soros fehér házban való bolyongása aggasztó, tekintve, hogy

„a Soros-család már óriási károkat okozott az országnak. Soros napirendje a halál és a pusztítás, a nyitott határok és a nyugati civilizáció felszámolásának nevében. A Biden-kormányzat és a gazember ügyészi mozgalom lehet Soros legkárosabb vásárlása Amerikában”.

A 2020-as elnökválasztást követően sajtóinformációk szerint Joe Biden csapata tele volt a Soros-hálózatához kapcsolódó liberálisokkal, és Biden kabinetje is Soros embereivel volt felvértezve. Köztük volt Ron Klain, aki a Soros által finanszírozott Center for American Progress lobbiszárnyának vezetőségi tagja, egy liberális agytröszt, amely az abortuszjogokat, az éghajlat-változási politikát és más ügyeket támogat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexander Soros, PhD (@alexsoros) által megosztott bejegyzés

 

POLITIKA

Címkék:

alexander soros, joe biden, white house