A felnőtteken keresztül próbálják befolyásolni a védteleneket

A szociális munkásoknak azt tanítják, hogy a BLM miatti erőszak jó, mivel az egy nemes cél érdekében van. A tanároknak pedig azt javasolják, hogy ne szóljanak a szülőknek arról, ha a gyerekük esetleg nemet akar változtatni. Mindkét csoportban a felnőttek azok, akiken keresztül közvetítik a baloldali ideológiákat olyan csoportok felé, akik esetleg könnyen befolyásolhatók.

NAGYVILÁG 2020. NOVEMBER 27. 14:37

Egészen megdöbbentő videó került nyilvánosságra, ami egy oktatáson elhangzott anyag része volt. A videót egy megrémült állampolgár küldte el a Rebel News-nak, miután szociális munkásként egy tréningen hallotta a videóban elmondottakat.

Az információk szerint az online oktatást egy, a családok és gyermekek jólétével foglalkozó központ (Centre for Excellence in Child and Family Welfare) tartotta, és a családon belüli erőszak volt a téma. Ez a központ száznál is több szervezetet képvisel, és szociális munkásokat, pszichológusokat és ifjúsági munkásokat képeznek Victoria államban, Ausztráliában.

A videón egy korábbi szociális munkás osztotta meg a gondolatait a résztvevőkkel. Kerry Arabena arról beszélt, hogy a jelenkornak fontos része az erőszak. Azt mondta, hogy bár ez furcsán hangozhat, a Black Lives Matter mozgalom keretében világszerte erőteljes reakciót váltott ki az emberekből az erőszak, és fontos párbeszédeket indított el.

A videót beküldő, a személyazonosságát elhallgatni kívánó szociális munkás teljesen lesokkolódott, amikor ezt meghallotta. Szerinte ez annyit jelent, hogy az erőszak rossz, viszont egyes esetekben elnézhető. Azaz, ha egy cél elérése érdekében erőszakos események történnek, akkor az, a jelek szerint rendben van.

Arra is felhívják a figyelmet, hogy ha egy korábbi szociális munkás ilyen tudást ad át társainak, veszélyes precedenst teremthet. Hiszen a szociális munkások sokszor éppen azzal a réteggel kerülnek kapcsolatba, akiket könnyű befolyásolni, és különböző ideológiák irányába terelni.

Ugyanez a trend figyelhető meg a gyerekek oktatásánál is. Szintén Ausztráliában, csupán egy állammal arrébb veszélyes jelenségre mutatott rá nemrég egy politikus. Új-Dél-Walesben ugyanis Mark Latham szerint a tanárok szövetsége nem akarja, hogy a tanárok szóljanak a szülőknek arról, ha a gyerekük a nemváltás mellett dönt.

A One Nation jobboldali, nemzeti párt új-dél-walesi vezetője szerint azt mondják a szövetségben a tanároknak, hogy nem biztonságos a gyermek számára, ha a szüleinek szólnak a nemváltásáról. Az ugyanis bajt okozhat otthon, nem biztonságos helyzetbe kerülnének a gyermekek, és akár ki is tehetik őket otthonról.

Latham egyenesen „korcs gazemberekként” jellemezte a tanárok szövetségét, amely a tanárok erejét akarja felhasználni arra, hogy a szülők elől elhallgassák a gyereküket érintő fontos kérdéseket. A politikus azt is írta bejegyzésében a témáról, hogy a szülőknek már nincsenek is jogaik az iskolákban.

Mark Latham egyébként benyújtott egy törvénytervezetet az állami parlamenthez. Ez a szülői jogokat helyezné előtérbe, és betiltaná az osztályokban a radikális gender ideológia terjesztését. A politikus a tervezettel kapcsolatban azt mondta a parlamentben, hogy jogszabályokkal kellene megvédni a család egységét és a nemiség biológiai alapjait.

NAGYVILÁG

Címkék:

black lives matter, gender ideology, leftism, parents, school, social workers, teachers, transgender, violence