Gyerekek is nézték a műsor közben meztelenkedő drag queeneket – videók

Gyerekek is nézték a műsor közben meztelenkedő drag queeneket – videók

Több olyan, családbarátnak titulált Drag Show-ról is nyilvánosságra kerültek felvételek, ahol a gyerekek hiányos öltözetben táncoló drag queeneket néztek meg.

NAGYVILÁG 2022. JÚLIUS 6. 13:08

Az utóbbi időben ismét egyre több olyan Drag Show-ról kerültek nyilvánosságra felvételek, amin gyerekek is részt vesznek drag showkon, vagy pedig szerepelnek is az eseményeken.

Az egyik ilyen rendezvényen egy alulöltözött, mellbimbóit csupán matricákkal eltakaró személy egy kisgyerekkel az oldalán sétált végig a színpadon, miközben az alsóneműjébe dollárokat dugdostak, akár a sztriptízbárban. A videóra pedig azt a feliratot mellékelték, hogy „a gyerekek a Drag Show-ra valók! A gyerekek megérdemlik, hogy lássák a boldogságot és az önkifejezés szabadságát”.

Egy másik esetben egy drag queen előadással összekötött „családbarát” műsor közben a nézők közé sétált egy előadó, ráfeküdt az étkezőasztalra, és a lábait széttárva az intim testtájaihoz nyúlt, miközben ezt több gyerek végignézte.

Azonban nem csak a Drag Show műsorain kell szembesülnie erotikus jelenetekkel a kisgyerekeknek, a sokak által családbarátnak titulált Pride Felvonulásokon a gyerekek számtalanszor láthatnak felnőtteknek szóló, kifejezetten pornográf performanszokat. Egy nemrég nyilvánosságra került videóban például egy kisgyermek meredten nézi, ahogy egy kamion platóján riszálják magukat a felvonulók, miközben körülöttük őrjöngve ünnepli a tömeg a sokszínűséget és a befogadást.

A gyerekekkel interjút is készítettek, amiben arról kérdezték őket, hogy mit jelent nekik a Pride. Az egyik kisfiú szerint azt válaszolta, hogy „speciálisak vagyunk”, egy másik szerint pedig a gyerekeknek ott kell lennie a Pride-on, hogy tapasztalatokat szerezhessenek és történeteket ismerjenek meg. A harmadik, magát gendersemlegesnek ítélő lány, aki a saját identitásának megfelelő zászlóval a nyakában vonult, azt mondta, hogy ” a Pride fantasztikus”.

NAGYVILÁG

Címkék:

children, drag queen, drag show, lmbtq