Izrael-ellenes tüntetők rémisztegetik a Mikulásra váró gyerekeket + videók

A bevásárlóközpontokban tartanak Izrael-ellenes, palesztinpárti megmozdulásokat tüntetők, akik direkt a karácsonyra vásárlókat akarják akadályozni, de megrémítik a gyerekeket is, akik arra várnak, hogy a Mikulással találkozhassanak.

NAGYVILÁG 2023. DECEMBER 18. 16:21

Izrael-ellenes és palesztinbarát tüntetések zavarják meg a karácsonyi nagybevásárlást tartókat Kanada-szerte, akik ráadásul a gyerekeket is megrémisztik, akik sorbanállnak, hogy a Mikulás ölébe ülve elmondják, hogy mit szeretnének kérni karácsonyra.

Egy ottawai bevásárlóközpontban a tüntetők kiabáltak és doboltak, a nagy hangzavartól megijedt gyerekekre pedig csupán annyit reagáltak a szülőnek, hogy

„Ha az önök gyerekei félnek, képzeljék el, mit érezhetnek a palesztin gyerekek.”

Az egyik felvételen az is látszik, hogy a Mikulás legalább annyira megdöbbent a tüntetőkön, mint a térdére ültetett kisbaba. Az aktivisták azt skandálták, hogy „Jézus palesztin volt”, hívja fel rá a figyelmet a Rebel News hírportál.

A brit kolumbiai Burnaby-ban hasonló zavargások törtek ki. Ahol a tüntetők tűzszünetet követeltek az izraeli háborúban, de akadtak olyanok is, akik intifáda forradalomra szólítottak fel.

A vásárlókat hirtelen több száz tüntető nyelte el, akik zászlókat és táblákat tartottak a legkülönfélébb üzenetekkel, köztük a kommunizmusra, az Izrael-Hamász háború tűzszünetére, sőt a történelmi erőszakos „intifáda forradalmára” való felhívásokkal.

Az elmúlt hétvégén Ontario legalább két különböző bevásárlóközpontjában szintén hasonló megmozdulásokkal találkoztak a vásárlók.

NAGYVILÁG

Címkék:

antisemitism, canada, hamas, israel