Vényköteles hormontablettákat osztogat a gyerekeknek egy transz aktivista

A férfi azzal az ötlettel állt elő, hogy a vényköteles gyógyszereket elosztogatja a gyerekek között, mintha csak cukorkát osztogatna.

NAGYVILÁG 2022. AUGUSZTUS 7. 16:31

A többek által is nemi erőszakkal vádolt transz aktivista nemrég azzal dicsekedett, hogy illegálisan adna vényköteles hormongyógyszereket gyerekeknek. A biológiai férfi, Eli Erlick egy májusi Instagram-posztjában, nyilvánosan részletezte a tervet, amelynek keretében vényköteles hormonokat küldött volna transz fiataloknak egy elosztóhálózaton keresztül.

„Több mint 20 állam próbálja kriminalizálni a hormonterápiát, különösen a transz fiatalok esetében. Így a barátaimmal támadt egy ötletünk. Szétküldenénk a felesleges receptjeinket az országban. Ha hormonokra van szükséged, egy elosztóhálózattal elérjük, hogy hozzáférj ezekhez a készítményekhez. Minden ingyen van, kérdés nélkül. Jelenleg több száz adag tesztoszteron, ösztradiol és spironolakton áll rendelkezésetekre. Mindegyiket orvosok írták fel, de nem használták fel őket. Minden csomaghoz tartozik információ az adagolásról” – írta Erlick.

Mint mondta

„egyetlen hormonadag kihagyása is pusztító lehet különösen a transznemű tizenévesek és a hormonokkal újonnan ismerkedők számára! Ezek a törvények felháborítóak, és alig várom, hogy hatályon kívül helyezzék őket. Addig is, írjatok nekem, ha ilyen gyógyszerekre van szükségetek, vagy ha túlságosan sok felírt hormonotok van, amiket szeretnétek felajánlani.”

Matt Walsh a Daily Wire rovatvezetője egy posztban felhívta az aktivista figyelmét arra, hogy szülői beleegyezés nélkül gyerekeknek gyógyszereket osztogatni bűncselekmény. Erre azonban Erlick csak annyit válaszolt, hogy „Köszönöm az ingyenes reklámot”.


Libs of TikTok és Walsh arra biztatta követőit, hogy jelentsék a gyógyszerekkel való visszaélést az amerikai kábítószer-ellenes hatóságoknak.

Korábban egyébként a Reduxx Magazine részletes riportban számolt be Erlick erőszakos szexuális visszaéléseiről. Erlick egyik állítólagos áldozata leírta, hogyan került „érzelmileg és szexuálisan bántalmazó kapcsolatba” a Trans Student Educational Resources társalapítójával és ügyvezető igazgatójával, Eli Erlickkel miután elkezdett önkénteskedni a szervezetnél.

Egy fiatal fekete nő 2016 szeptemberében és novemberében tett közzé két bejegyzést, amelyekben leírta, hogy Erlick véresen hagyta ott, miután többször ököllel megütötte. Volt, aki 2016-ban arról írt, hogy Erlick szexuálisan zaklatta őt, és egy rágalomhadjárattal próbálta elhallgattatni. A nő állítólag 2019 elején öngyilkos lett, miután Erlick követői sorozatosan megalázták őt az online térben. Egy másik nő pedig az állította, hogy Erlick a San Francisco-öböl környéki queer közösségben hírhedt volt arról, hogy bevallottan erőszaktevő, és erőszakosan szexuálisan bántalmazott nőket.

Eközben a britek ismét tüntetést szerveztek egy könyvtár elé az angliai Brightonban, ahol úgy nevezett ‘Drag Story Hour’ rendezvényt tartottak. Ennek a lényege, hogy díszes női ruhába öltözött, erősen kisminkelt férfiak meséket olvasnak fel gyerekeknek. Az esemény most azért váltott ki nagy felháborodást, mert részt vett rajta Sab Samuel, aki a gyerekeknek szóló könyvét reklámozza épp egy turné keretében. Most drag quennek öltözve olvasta fel a gyerekeknek a könyvét. Samuel azonban korábban botrányt okozott a közösségi médiában közzétett bejegyzéseivel, köztük egy 2020 júliusában készült, mára törölt poszttal, amelyben azt hirdette, hogy „a szerelemnek nincs kora”. Ezt a kifejezést korábban egy pedofil információs központ használt, a szexuális beleegyezési korhatár csökkentését célzó kampányában, aminek célja az volt, hogy a gyerekek felnőttekkel szexelhessenek.

NAGYVILÁG

Címkék:

childrens, gender ideology, lmbtq, trans