Irtózik a színes bőrű gyerekektől az amerikai képviselőház elnöke? – videó

Irtózik a színes bőrű gyerekektől az amerikai képviselőház elnöke? – videó

Az amerikai képviselőház új tagjának színesbőrű kislánya Nancy Pelosi mellett állt, majd amikor a testület elnöke ezt észrevette, undorral az arcán arrébb lökte.

POLITIKA 2022. JÚNIUS 27. 15:41

Nancy Pelosi irtózik a színesbőrű gyerekektől, legalábbis erre enged következtetni az a videó, amely a kongresszusi alsóház legújabb képviselőjének eskütételén készült. Mayra Flores texasi képviselőnő ünnepélyes eskütételén a családja is részt vett, a republikánus politikus színesbőrű gyerekei a pódiumon kaptak helyet. Az egyik kislány azonban túl közel merészkedett a képviselőház elnökéhez, emiatt pedig Nancy Pelosi életösztöne is felébredt és irtózva arrébb lökte a könyökével Flores kislányát. „Micsoda boszorkány” – jegyezte meg a videót feltöltő.

James Woods színész szerint a videó egyértelmű bizonyíték arra, hogy a demokrata törvényhozó „az igazi arcát” mutatja.

Egy Twitter-felhasználó gúnyosan megjegyezte, hogy Pelosi talán még nem tudja rendesen kontrollálni az új karjait. A férfi egy korábbi videóra utalt, amelyen az látható, hogy a képviselőház elnöke meglepődik, amikor észreveszi, hogy vannak kezei.

„Ki lökdös egy gyereket, ráadásul mindenki előtt? Képzeljük el mit csinálna, amikor senki sem látja.” – írja egy másik kommentelő.

POLITIKA

Címkék:

congress, nancy pelosi, usa