Lesz dugódíj Budapesten

Lesz dugódíj Budapesten

Az elmúlt napokban a magyar fővárosban állandósult a dugó. Nem csak reggel, és este a drive time-ban, de mostanra egész napos dugóban ülnek a Budapesten autózók.

POLITIKA 2021. JÚNIUS 12. 11:23

A V4NA brüsszeli informátora szerint NEM véletlen, hogy állandósultak a dugók Budapesten. A magyar főváros brüsszeli irodájába is bejáratos informátor szerint, többen is dolgoztak azon a terven, hogyan lehetne ellehetetleníteni a budapesti közlekedést. Vagyis lényegében szándékosan okoztak dugókat, helyenként teljesen felesleges lezárásokkal.

Karácsony Gergely már a főpolgármesteri kampányban is ígéretet tett Brüsszelnek, hogy bevezeti a dugódíjat. Akkor azonban ő maga is úgy tartotta, hogy ez politikai öngyilkosság lenne, kivéve, ha ezt maguk a fővárosiak követelik ki.

Mi sem egyszerűbb, megvan erre a recept, a Soros által pénzelt álcivilektől elfigyelt módszer a legjobb. Okozz problémát, követeld ki, hogy akarják a megoldást bármi áron. Tehát lefordítva: legyen óriási dugó, erre a budapestiek maguk is akarják majd a dugódíjat. Szerezz egy civil szervezetet, amely elkezd lobbizni a dugódíjért, felbőszíti a budapestieket, akik így már közfelkiáltással akarják majd a dugódíjat. Te pedig büszkén, pilátusi mód, mosom kezeimet, bevezeted az emberek követelésére.

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere a héten “hisztis, durcás kisfiú” (ahogy egy facebookozó fogalmazott) módjára válaszolt a dugók miatt felháborodott KDNP-s  országgyűlési képviselőnek, Hollik Istvánnak. Azt mondta, hogy akinek nem tetszik, szálljon ki a kocsiból és menjen gyalog.

A V4NA megtudta a Budapest Brüsszeli irodáját közelről ismerő informátortól, hogy rövidesen, egy-két napon belül a második lépés következik, vagyis álcivilek elkezdik követelni a dugódíjat.

A V4NA hivatalosan is megkereste Karácsony Gergely főpolgármester budapesti, és Jávor Benedek brüsszeli irodáját is azzal kapcsolatban, hogy Budapest tényleg bevezetné-e a dugódíjat. Arra is rákérdeztünk, hogy igaz-e, hogy álcivilek rövidesen kampányolni kezdenek a dugódíjért. Amint kapunk választ, frissítjük cikkünket.

POLITIKA

Címkék:

budapest, gergely karácsony