Transzvesztiták táncoltak a gyerekeknek egy villásreggelin

Transzvesztiták táncoltak a gyerekeknek egy villásreggelin

A rendezvény nagy felháborodást keltett, mert a szülők a gyerekeket is elvitték a műsorra. Egy kisebb tüntetés is kialakult az étterem előtt.

NAGYVILÁG 2022. JÚLIUS 12. 16:13

Több mint száz felháborodott ember gyűlt össze a Hamburger Mary’s nevű texasi étterem előtt, hogy felhívják a figyelmet a vendéglátóhely bizarr szokásaira. A Hamburger Mary’s ugyanis egyike azon éttermeknek, ahol rendszeresen tartanak olyan műsorokat, amelyekben alulöltözött transzvesztiták táncolnak a vendégek asztalainál. A tüntetők az említett reggelen azt kifogásolták, hogy az étterem olyan villásreggelit szervezett, amelyen drag queenek táncoltak a vendégeknek, köztük kisgyerekeknek. Tayler Hansen, a Next News Network riportere is részt vett az eseményen, ahol felnőtt férfiak parókával, sminkkel, jelmezzel és műmellekkel erotikus táncokat adtak elő.

A jórkelők „Védjük meg a gyerekeket!” és „A drag queenek nem a gyerekeknek valók!” feliratú táblákkal tüntettek az étterem előtt, nem sokkal később azonban ellentüntetők is megjelentek a helyszínen, akik azt skandálták, hogy „Jézus is női ruhát viselt”.

Hansen szerint nem könnyű végignézni, ahogyan országunkban elburjánzik a szexuális romlottság, és még rosszabb nézni, ahogyan a gyerekeket beszippantja.

„A Republikánus Pártnak a választási szezon előtt ezt a kérdést kulcsfontosságúvá kell tennie, és olyan törvényt kell elfogadnia, amely megtiltja, hogy kiskorúak részt vegyenek ezeken az eseményeken. Bárcsak ne kellene beszámolnom ezekről az eseményekről, de ez szükséges ahhoz, hogy felvegyük a harcot”

– jelentette ki.

Amint arról már a V4NA is beszámolt korábban, az utóbbi hónapokban egyre nagyobb fokozatra kapcsolt a genderőrület. Mindennaposak azok a Drag Show-k, amelyeken gyerekek is részt vesznek, de olyan is vannak, amelyeken a gyerekek is együtt léphetnek fel a transzvesztitákkal. Az egyik ilyen rendezvényen egy alulöltözött, mellbimbóit csupán matricákkal eltakaró személy egy kisgyerekkel az oldalán sétált végig a színpadon, miközben az alsóneműjébe dollárokat dugdostak, akár a sztriptízbárban.

Egy másik esetben egy drag queen előadással összekötött “családbarát” műsor közben a nézők közé sétált egy előadó, ráfeküdt az étkezőasztalra, és a lábait széttárva az intim testtájaihoz nyúlt, miközben ezt több gyerek végignézte.

A sokak által családbarátnak titulált Pride Felvonulásokon is számtalan furcsaságot láthattak a gyerekek. Egy nemrég nyilvánosságra került videóban például egy kisgyermek meredten nézi, ahogy egy kamion platóján riszálják magukat a felvonulók.

A gyerekekkel interjút is készítettek, amiben arról kérdezték őket, hogy mit jelent nekik a Pride. Az egyik kisfiú szerint azt válaszolta, hogy “speciálisak vagyunk”, egy másik szerint pedig a gyerekeknek ott kell lennie a Pride-on, hogy tapasztalatokat szerezhessenek és történeteket ismerjenek meg. A harmadik, magát gendersemlegesnek ítélő lány, aki a saját identitásának megfelelő zászlóval a nyakában vonult, azt mondta, hogy ” a Pride fantasztikus”.

NAGYVILÁG

Címkék:

drag queen, drag show, lmbtq