A transzvesztita intim testrészét simogathatta a kisgyerek

Ismét óriási botrány kerekedett abból a melegjogi eseményből, ahol kisgyerekek fogdoshatták a fellépő transzvesztitákat.

NAGYVILÁG 2022. SZEPTEMBER 28. 09:55

Az Egyesült Államokban található Chattanooga településen egy „családbarát és gyerekeknek szóló” rendezvényen gyerekek is felléphettek a drag queenek mellett. Több olyan videófelvétel is készült, amelyeken az látható, hogy a rendezők erősen szexualizált műsorokat nézettek a gyerekekkel, egy videó tanúsága szerint ráadásul egyiküket még arra is bátorítottak, hogy simogassa meg a sellőnek öltözött transzvesztita intim testrészeit.

Amint arról a V4na korábban is beszámolt, a Twitteren nyilvánosságra került egy másik videó is, amelyen gyerekeket bátorítanak arra, hogy rázzák a feneküket a színpadon egy kanadai melegjogi rendezvényen. A videón, amelyet Ottawa belvárosának egyik világos és napos utcáján forgattak, négy ember látható a színpadon, két felnőtt és két gyerek, akik felváltva rázzák a feneküket, miközben egy drag queen bátorítja őket, a tömeg pedig éljenez. A két gyerek közül az idősebbik egy tizenkét év körüli lánynak tűnik, míg a másik legfeljebb hét-nyolc éves lehet.

Annak ellenére, hogy a videó nyilvánosságra került és botrányt okozott, Catherine McKenney, Ottawa nem bináris polgármesterjelöltje nem kívánt nyilatkozni az esettel kapcsolatban.

Az Ottawa Pride mintájára egyes városokban már nem a gyerekeket viszik a Pride eseményekre, hanem azokat viszik el a gyerekekhez. Így történt ez az Egyesült Államokban, Provoban is, ahol a Back to School Pride Night keretében családbarát Drag Show-t tartottak egy iskola mellett parkban. A RaYnbow Collective, a BYU LMBTQ közösségét támogató nonprofit szervezet minden tanév elején megrendezi az éves melegjogi rendezvényt a parkban. Idén az egyik fellépő a Jenna Tailia nevet viselte, és erotikus tánccal készült a gyerekeknek.


A drag queenek flitterekben, magas sarkú cipőben és rojtokban léptek fel a színpadon a családok és a támogatók előtt. A rendezvény ellen körülbelül száz ember tiltakozott, akiknek nem tetszett a családbarátnak nevezett Drag Show, és nem tartották elfogadhatónak, hogy egy ilyen műsort kiskorúak előtt, nyilvános helyen tartsanak meg.

“Ennek nem egy nyilvános parkban lenne a helye” – mondta Thomas Stevenson, a BYU végzőse és a BYU Conservatives társalapítója. A férfi a Drag Show-t társadalmi fertőzésnek nevezte.

Egy másik esetben pedig a többek által is nemi erőszakkal vádolt transznemű aktivista nemrég azzal dicsekedett, hogy illegálisan adna vényköteles hormongyógyszereket gyerekeknek. A biológiai férfi, Eli Erlick egy májusi Instagram-posztjában, nyilvánosan részletezte a tervet, amelynek keretében vényköteles hormonokat küldött volna transz fiataloknak egy elosztóhálózaton keresztül.

“Több mint 20 állam próbálja kriminalizálni a hormonterápiát, különösen a transz fiatalok esetében. Így a barátaimmal támadt egy ötletünk. Szétküldenénk a felesleges receptjeinket az országban. Ha hormonokra van szükséged, egy elosztóhálózattal elérjük, hogy hozzáférj ezekhez a készítményekhez. Minden ingyen van, kérdés nélkül. Jelenleg több száz adag tesztoszteron, ösztradiol és spironolakton áll rendelkezésetekre. Mindegyiket orvosok írták fel, de nem használták fel őket. Minden csomaghoz tartozik információ az adagolásról” – írta Erlick.

Mint mondta

“egyetlen hormonadag kihagyása is pusztító lehet különösen a transznemű tizenévesek és a hormonokkal újonnan ismerkedők számára! Ezek a törvények felháborítóak, és alig várom, hogy hatályon kívül helyezzék őket. Addig is, írjatok nekem, ha ilyen gyógyszerekre van szükségetek, vagy ha túlságosan sok felírt hormonotok van, amiket szeretnétek felajánlani.”

Matt Walsh a Daily Wire rovatvezetője egy posztban felhívta az aktivista figyelmét arra, hogy szülői beleegyezés nélkül gyerekeknek gyógyszereket osztogatni bűncselekmény. Erre azonban Erlick csak annyit válaszolt, hogy “Köszönöm az ingyenes reklámot”.


Libs of TikTok és Walsh arra biztatta követőit, hogy jelentsék a gyógyszerekkel való visszaélést az amerikai kábítószer-ellenes hatóságoknak.

NAGYVILÁG

Címkék:

children, drag show, lmbtq