"A BLM valójában egy rasszista, marxisták vezette mozgalom"

"A BLM valójában egy rasszista, marxisták vezette mozgalom"

A fehér emberek démonizálása az őseik állítólagos bűnei miatt valójában egy trükk arra, hogy az egész nyugati civilizációt, a kereszténységet és még az Egyesült Államok alkotmányát is démonizálják. Erről Alex Newman konzervatív újságíró beszélt a V4NA-nak annak kapcsán, hogy egy kaliforniai városban rasszistának bélyegeztek egy transzparenst, melyre az volt írva, hogy a "fehér életek számítanak".

NAGYVILÁG 2021. JANUÁR 19. 12:09

A „Fehér Életek Számítanak” – ezzel a szlogennel raktak ki egy transzparenst a hétvégén a kaliforniai Union City-ben. Nem sokáig volt azonban látható, mert a város vezetői hamar eltávolíttatták, és a vandalizmus aljas tettének nevezték azt, hogy valaki kitette.

A városvezetés a feliratot rasszistának bélyegezte, és elmondásuk szerint elborzadtak tőle. A városvezetők azt is elmondták, hogy különösen figyelni fognak arra, hogy a jövőben ne történjen ilyen rasszista incidens a közösség életében. 

Az Anti-Defamation League nevű szervezet szerint a „Fehér Életek Számítanak” jelige azért is problémás, mert a „Fekete Életek Számítanak” („Black Lives Matter”) volt előbb. A fehér felsőbbrendűséget hirdetők pedig csak ezt próbálják meg a saját képükre faragni.

Az incidenssel kapcsolatban a V4NA-nak Alex Newman újságíró, a Liberty Sentinel Media vezetője mondta el a véleményét. Szerinte az Egyesült Államokban jelenleg meghúzódó hatalmas ellentét mindig megtalálható volt a világban, csak más csoportok között.

A keresztény-ellenes totalitáriusok azt mindig is tudták, hogy ahhoz, hogy meghódítsák a népet, meg kell osztani az embereket. Ez figyelhető meg például a burzsoázia és a proletariátus közötti megosztottságban, vagy éppen a fekete és fehér emberek közötti különbségek hangsúlyozásában. Az újságíró rámutatott, hogy erre a taktikára egy már klisévé vált mondás is utal: oszd meg és uralkodj!

A cél az, hogy ezek a csoportok egymás ellen forduljanak és harcoljanak egymással. Alex Newman szerint ennek az elvnek sok naiv amerikai esett áldozatul, aminek az is az oka, hogy már az iskolában és a médiában is ezt sulykolják beléjük.

Az újságíró arról is beszélt a V4NA-nak, hogy a Black Lives Matter mozgalom valójában egy rasszista, marxisták vezette mozgalom, ami nyíltan háborút indított a család, a hit, a szabadság és a civilizáció ellen. Mindezt úgy tették, hogy a fekete emberek megsegítésének álarca mögé bújtak. Pénzük pedig van mindenre, mert az amerikai elittől korlátlan támogatásban részesülnek.

Alex Newman szerint a fehér emberek démonizálása az őseik állítólagos bűnei miatt valójában egy trükk arra, hogy az egész nyugati civilizációt, a kereszténységet és még az Egyesült Államok alkotmányát is démonizálják. Ezeket pedig zsarnoksággal és istentelenséggel akarják helyettesíteni. Newman véleménye szerint a fentiek miatt lehet látni olyan nevetséges képmutatást és kettős mércét, mint ami a hétvégén Union City-ben történt. 

NAGYVILÁG

Címkék:

alex newman, banner, black lives matter, racism, union city, white lives matter