A mesecsatorna és a LEGO is LMBTQ-propagandával célozza a gyerekeket

A Pride-hónap idején minden évben újabb és újabb ötletekkel állnak elő a genderlobbinak behódoló nagy cégek.

NAGYVILÁG 2024. JÚLIUS 1. 04:30

Ahogy arról a V4NA már korábban is beszámolt, a Nickelodeon gyerekcsatorna a Pride-hónap alkalmából évről évre több gyerekeket érzékenyítő videóval is előáll, a kisfilmekben pedig a transzvesztita előadóművész, Nina West tűnt fel.

Az egyik videóban Nina West a Pride-zászló különböző színeiről énekel, és arról, hogy kiket képviselnek, beleértve a transznemű és „színes queer embereket”.

Az már nem újdonság, hogy a mesecsatornákon egyre több a transznemű szerepelő, és látható, hogy már egy drag queen, egy nőnek öltözött férfi is visszatérő vendég lehet a gyerekeknek szóló műsorokban.

A Disney is elkötelezett annak érdekében, hogy az összes szexuális kisebbséget bemutassa a gyerekeknek, és népszerűsítse az LMBTQ-ideológiát a kiskorúak között. A Disney tévécsatornáján vetített Raven’s House című műsorban már két éve bemutatták az első nyíltan transznemű karaktert, Nikkit, akinek a hangját Juliana Joel transznemű színésznő adja.

Idén egyébként a népszerű játékgyártó, a LEGO is beállt a sorba egy LEGO Pride-felvonulással – egy drag queennek tűnő LEGO-figurával.

NAGYVILÁG

Címkék:

lego, lgbt, nickelodeon