Magától sorolja a kisgyerek a „meleg ábécét”

Van, aki egyenesen agymosásnak tartja, hogy egy kisgyerek szinte kívülről tudja már a „meleg ábécét”, pontosan ismeri, hogy az L betű a leszbikusokkal azonosítható, a B betű a biszexuálisokkal, a C pedig a coming out-tal.

NAGYVILÁG 2021. MÁRCIUS 2. 15:38

Különös módot választottak egy kisgyerek szülei arra, hogy megtanítsák neki az ábécét. Ehhez Matt Webb két éve megjelent könyvét választották, amelynek a címe The GayBCs, azaz Meleg ábécé. Ebben az egyes betűkhöz a gender ideológiának megfelelő szavakat társítottak, és ezeket mondja fel kívülről a kisgyerek a videón.

A könyvben a B betű a biszexualitást jelöli, az E az egyenlőséget, a Q a queer létet, az L a leszbikusokat, és így tovább. A könyvet olvasó gyerekről szóló felvételen többen is felháborodtak, hiszen a kisfiú már egészen kicsi korában a gender ideológiáról tanul így, amivel sokan nem értenek egyet, egyenesen agymosásnak tartják.

Nemrég megjelent egy másik, szülőket és gyereket ábrázoló videó is, amin a konzervatív beállítottságú emberek szintén kiakadtak. Ezen a felvételen jóformán azt magyarázzák be a felnőttek a kisgyereknek, hogy ő transznemű. A gyerek mellett valószínűleg az egyik szülője ül, aki bár nőnek néz ki, férfias hangon beszél, így a jelek szerint ő maga is transznemű lehet. A kislányt olyan alapok mentén nyilvánítják transznemű fiúnak a szülei, hogy inkább a fiús játékokat szereti.

A jelek szerint pedig az ABC-s dalokat többen is felhasználják arra, hogy a baloldali ideológiákat tanítsák velük a gyerekeknek. Ez történt a Nickelodeon gyerekcsatornán is, ahol az ábécés dalban a P betűnél a Pride-ot éltették, és megmutatták a gyerekeknek az LMBTQ-közösség több zászlóját is, például a transzneműekét és a pánszexuálisokét.

NAGYVILÁG

Címkék:

brainwash, child, gaybc, gender ideology, lgbtq, parents, transgender