Szülők csaptak össze LMBTQ-aktivistákkal – videók

A kaliforniai főügyész ugyanis határozottan ellenzi ezt az elképzelést, hogy a szülőket tájékoztassák a gyermekük nemi hovatartozását érintő mentális állapotáról.

NAGYVILÁG 2023. AUGUSZTUS 23. 17:31

A szülői jogok szószólói és szélsőbaloldali LMBT-aktivisták csaptak össze egymással Los Angelesben a héten, amikor a szülők a Los Angeles-i Egyesített Iskolai Kerület (LAUSD) politikája ellen tüntettek, amely sokak szerint a gyermekek LMBT-programmal való indoktrinálását szolgálja.

A közösségi médiában közzétett felvételeken látszik, hogy az LMBTQ-aktivisták a rendőrökkel is dulakodni kezdtek, hívja fel rá a figyelmet a The Post Millennial.

Az egyik LMBTQ-aktivistát le is tartóztatták.

A genderideológia iskolai terjedése ellen tüntetők „hagyják békén a gyerekeinket” feliratú táblákkal, molinókkal vonultak fel, az eseményt a Leave Our Kids Alone nevű csoport szervezte, amely a CBS Los Angeles beszámolója szerint a gyerekek iskolai indoktrinálása, szexualizálása ellen lép fel.

A szervezet azt is követeli, hogy az iskolák értesítsék a szülőket, ha a gyermekük nemével kapcsolatos zavarokat észlelnek.

Rob Bonta kaliforniai főügyész ugyanis határozottan ellenzi ezt az elképzelést, hogy a szülőket tájékoztassák a gyermekük nemi hovatartozását érintő mentális állapotáról; e hónap elején kijelentette, hogy polgári jogi vizsgálatot kezdeményez az egyik iskolai körzet ellen, mivel az év elején jóváhagyta a szülői tájékoztatásra vonatkozó előírást.

A Los Angeles-i rendőrség a szülők tiltakozását végül jogellenesnek nyilvánította, és felszólította az embereket, hogy hagyják el a helyszínt. A demonstrációra egyébként azért került sor, mert a LAUSD oktatási tanácsa júniusban egyhangúlag zöld utat adott egy határozatnak, amely támogatja, hogy a kerület iskoláiban az LMBTQ+ közösségről szóló órák szerepeljenek a tantervben.

Ahogy arról a V4NA már többször beszámolt, a genderideológia iskolai terjedése ellen egyre több szülő és diák emeli fel a hangját. Kanadában nemrég például muszlim és keresztény szülők közösen tiltakoztak az LMBTQ-tanórák ellen.

“Amikor 22 évvel ezelőtt idejöttem, a keresztények voltak többségben, én pedig muszlim voltam” – mondta egy egyiptomi bevándorló szülő az egyik demonstráció során. Kiemelte,

“Akkor nem erőltették ránk, hogy a gyerekemet kereszténységre tanítsák. Tiszteletben tartották az identitásomat, még akkor is, ha ők voltak többségben. Most a lakosság kevesebb mint egy százaléka erőlteti a napirendjét mindannyiunkra”

– tette hozzá.

NAGYVILÁG

Címkék:

demonstration, lgbt, school