Szánalmas: az ukrán Elle magazin az elnök feleségének ruhájával volt elfoglalva Brüsszelben

Szánalmas: az ukrán Elle magazin az elnök feleségének ruhájával volt elfoglalva Brüsszelben

Az ukrán elnök feleségének outfitje visszafogott eleganciáról, jó ízlésről és kiváltképp óriási gazdagságról árulkodik. Miközben az Elle magazin szerint ennyire fontos, hogy milyen ruhában jelenik meg az ukrán elnök felesége Brüsszelben, addig Ursula von der Leyen azt üzente európai polgárok százmillióinak, hogy ha nem tudják kifizetni rezsiszámlájukat, azt küldjék el az orosz elnöknek.

POLITIKA HOT GAZDASÁG 2022. SZEPTEMBER 18. 08:00

A héten Brüsszelbe látogatott az ukrán elnök felesége, hogy az Európai Parlament üléstermében hallgassa meg az Európai Bizottság elnökének, Ursula von der Leyennek a beszédét. A bizottság elnöke több dologra is kitért, felhívta a figyelmet arra, hogy a félmilliárd európai polgárnak szolidaritásból el kell viselnie a szankciók következményeit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olena Zelenska (@olenazelenska_official) által megosztott bejegyzés

A bizottság elnöke hangsúlyozta, lejjebb kell tekerni a fűtést a téli hónapokban, csökkenteni kell az energiafelhasználást. Akinek pedig gondot okoz a rezsiszámlák kifizetése, az küldje el azokat Putyin orosz elnöknek. A bizottság elnöke szerint bár az oroszok soha nem látott extraprofitra tesznek szert az energiahordozók árának emelkedése miatt, a szankciók működnek.

Mindenkinek megvan a maga sajátos nézőpontja a világunkról. Míg a hírportálok Magyarországgal, illetve a brüsszeli szankciókkal voltak elfoglalva von der Leyent hallgatva, addig a bulvár lapok máris azon kezdtek morfondírozni, vajon honnan való az ukrán elnök feleségének outfitje. Nos a válaszra nem sokáig kellett várni. Az ukrán Elle magazin hívta fel a figyelmet arra, hogy egy vezető divatcég ruhájában jelent meg Brüsszelben az ukrán elnök felesége.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ELLE Ukraine (@elle_ukraine) által megosztott bejegyzés

Az Elle magazin ezzel véget is vetett a találgatásoknak. A ruha egyik jellegzetessége a kézzel készített virágmintás hímzés, hívja fel rá a figyelmet a lap. Egy hasonló kollekció értéke az ukrán GASANOVA honlapja szerint alig több, mint 2000 euró, cipővel együtt is alig lehet felette a 4-5 ezer eurónak.

A V4NA emailben kérdezte meg az ukrán Elle szerkesztőségét, hogy valóban az a fontos, hogy egy háborúban álló, megtámadott ország elnökének felesége milyen ruhát visel. Megkérdeztük, hogy amikor Európa szerte emberek fognak megfagyni, éhezni az orosz-ukrán háború miatt, akkor miért kell hangsúlyozni az elnök feleségének ruháját.