Európa meghódítását tűzték ki célul a migránsbanda tagjai

Európa meghódítását tűzték ki célul a migránsbanda tagjai

A nemzeti ünnepen több ezer migráns randalírozott a kisvárosban, akik a közösségi médiában azt a célt tűzték ki, hogy meghódítják Európát. Az óriási migránsbanda autókat rongált meg, nőket zaklattak és rátámadtak a rendőrökre is, ráadásul több embert kiraboltak.

NAGYVILÁG 2022. JÚNIUS 20. 14:42

Nem telt békében az olasz nemzeti ünnep a Garda-tó partján található Peschiera nevű kisvárosban, ahol mintegy 2500 migráns randalírozott. Turistákra és fürdőzőkre támadtak, kirakatokat törtek be és autókat rongáltak meg. A rendőrség szerint több késelés is történt a rendbontás során, és több tucatnyi nő jelezte, hogy az afrikai bevándorlók szexuálisan zaklatták őket.

Itt még nem ért véget az olaszok rémálma: a Peschiera del Gardából Milánóba tartó regionális vonaton további hat tinédzser lányt is szexuálisan zaklattak. Az olasz rendőrség szerint

a migránsok azt skandálták, hogy “a fehér nőknek semmi keresnivalójuk itt”.

Időközben további tíz nő fordult a hatósághoz és tett feljelentést szexuális zaklatás miatt.

A beszámolók szerint eleinte senki sem mert a lányok segítségére sietni, végül egy fiatal férfi próbált meg közbelépni.

A Liga párt vezetője, Matteo Salvini többször is elmondta a véleményét az incidensekről, az egyik bejegyzésben azt írta:

Szégyen, undorító. Hatékony beavatkozást várok Lamorgese [belügy]minisztertől és kemény elítélést a baloldaltól és a feministáktól.

Salvini egy videóüzenetet is közzétett az incidenssel kapcsolatban. Az elkövetők megbüntetését követelte, akár a büntethetőségi korhatár leszállításával, valamint a beilleszkedni nem hajlandók kiutasítását: “ha nem érzed jól magad Olaszországban, akkor csáó, ez egy nagy világ” – mondta az egykori belügyminiszter.

@matteosalviniufficiale ♬ suono originale – Matteo Salvini

A konzervatív politikusok szerint az olasz baloldali kormány bevándorláspárti politikája táplálja a bűnözés növekedését. Szerintük ilyen incidensek feltűnően hiányoznak az olyan országokból, mint Magyarország és Lengyelország, amelyek szigorúan lépnek fel az illegális migráció ellen.

Nem ez volt az egyetlen eset idén. Egy milánói szilveszteri ünnepségen videóra vették, ahogy migráns férfiak nőket zaklatnak az utcabálon. A rendőrségi statisztikák szerint egyébként az olaszországi nemi erőszakos esetek közel felét külföldiek követik el.

“Próbáltunk fellépni ellenük, a barátnőm ütötte és pofozta őket, de ők csak nevettek és tovább zaklattak minket, 15-en fogdostak”

– mondta az egyik áldozat, egy másik pedig azt nyilatkozta a támadás után, hogy “sírtunk és segítségért kiabáltunk, de senki sem segített rajtunk. Harminc ember volt körülöttünk, mindenhol fogdostak minket, senki nem beszélt olaszul és sajnos angolul sem. A rendőrség látott minket, és nem tett semmit. Nem tudom miért, de megdöbbentő volt” – tette hozzá.

Ahelyett, hogy beilleszkednének a társadalomba és osztoznának az európai értékekben, a migránscsoportok generációról generációra egyre inkább szembeszállnak az európai lakosokkal, erre már Houari Boumedienne egykori algériai elnök is figyelmeztette az ENSZ közgyűlését 1974-ben. Azt mondta, hogy

“Egy nap emberek milliói fogják elhagyni a déli féltekét, hogy belépjenek az északi féltekére. Természetesen nem barátokként. Mert azért jönnek, hogy meghódítsák. És úgy fogják meghódítani, hogy gyermekeikkel benépesítik az északi féltekét.”

NAGYVILÁG

Címkék:

crimes, illegal migrants, italy