Nagyobb fokozatra kapcsolt a genderlobbi a gyerekprogramokkal

Nagyobb fokozatra kapcsolt a genderlobbi a gyerekprogramokkal

Az elmúlt hónapban minden korábbinál több drag show-t rendeztek gyerekeknek, a nyár előrehaladtával pedig várhatóan egyre több ilyen programot szerveznek. Az eseményeken a fellépők megtanítják táncolni a gyerekeket, akik aztán pénzért táncolnak a szülőknek.

NAGYVILÁG 2022. JÚNIUS 7. 09:01

Szinte soha nem látott magasságokba emelkedett a genderlobbi, amely a leginkább befolyásolható korosztályt próbálja megkörnyékezni: a gyerekeket. Az elmúlt hónapban minden eddiginél több olyan rendezvényt szerveztek a gyerekeknek, ahol úgynevezett drag queen fellépők “szórakoztatták” a közönséget. A férfinak öltözött nők, vagy nőnek öltözött férfiak hiányos öltözetben léptek fel a kiskorúak előtt.

Az alábbi videó egy minnesotai meleg szórakozóhelyen készült, ahol drag show-t tartottak gyerekeknek. Az egyik fellépő egy interjúban azt mondta, hogy “lehetőséget kell adni a gyerekeknek, hogy lássák, milyen a drag queen/king élet a mindennapokban”. A felvételből kiderül, hogy néhány szülő még pénzt is ad a lengén öltözött fellépőnek, mint egy sztriptíz bárban – miközben a gyereke az ölében ül. Az eseményt a FOX tévécsatorna is reklámozta.

Az alábbi fotón pedig egy hirdetés látható. Az egyik óvoda adott otthon ugyanis egy kisebb Pride-rendezvénynek, ahol a kisgyerekek megismerkedhettek a transzneműek életmódjával, majd a drag queen fellépők mesekönyvekből olvastak az óvodásoknak, akik a délutáni rendezvényen különböző LMBTQ témájú játékokat is játszhattak a fellépőkkel.

Texasban egy bárban is drag show-t rendeztek, ahol a gyerekek a színpadon táncolhattak a fellépőkkel, akik ugyancsak hiányos öltözetben rázták magukat a kicsiknek.

Az úgynevezett Drag Story Hour rendezvénysorozat is egyre szélesebb körben elterjedt az utóbbi hónapokban. Ezeken az eseményeken ellenkező neműként felöltözött férfiak és nők olvasnak fel kisgyerekeknek.

De volt ennél sokkal hátborzongatóbb esemény is: az úgynevezett dragcon, ami egyfajta drag találkozó. Ezeken a rendezvényeken a fellépők megtanítják táncolni a gyerekeket, akik a szüleiknek is bemutathatják legújabb tudásukat. Az alábbi videón is ez látható, a gyerekek pedig pénzt kapnak a nézőközönségtől a táncért.

A következő videóban pedig egy amerikai iskolai tanár látható, aki mellesleg drag queen, és az iskola beleegyezésével a diákoknak táncol.

Előfordul azonban olyan is, hogy elszabadul a buli. Arizonában egy tanár drag show-t rendezett a diákoknak, majd később letartóztatták, miután állítólag közösült egy diákkal.

Amikor ilyen showműsorokat rendeznek, sokszor egyáltalán nem ellenőrzik a fellépőket. Volt olyan eset, amikor egy olyan drag queen lépett fel a gyerekek előtt, akiről kiderült később, hogy szexuális bűnöző.

 

A sor pedig szinte végtelennek tűnik, elnézve az alábbi események hirdetéseit.

NAGYVILÁG

Címkék:

crazy, drag kids, lgbt ideology