Vámpírként azonosítja magát az a transznemű nő, aki szellemi fogyatékosokra támadt rá

A biológiai férfi, aki most nőként és vámpírként azonosítja magát, egy szellemi sérült lányt szexuálisan bántalmazott, egy szintén sérült férfit pedig meggyilkolt.

NAGYVILÁG 2024. ÁPRILIS 19. 10:49

Elítélték azt a 35 éves transznemű személyt, aki szexuálisan bántalmazott egy 16 éves értelmi fogyatékos lányt Wisconsinban, az Egyesült Államokban. Adam Hetke-t, aki most egyébként Sabrinának hívatja és vámpírként azonosítja magát, két héttel később egy újabb ügyben vonták felelősségre, miután kiderült, hogy meggyilkolhatta a szintén szellemi fogyatékos, 28 éves Vydale Thompsont.

A Waukesha megyei The Freeman lap szerint 2021 júliusában Hetke egy benzinkútnál közelítette meg a 16 éves lányt, követte őt az otthonáig, majd szexuálisan bántalmazta, miközben késsel fenyegetőzött. Az áldozatnak csak úgy sikerült elmenekülnie, hogy kiugrott a hálószobája ablakán.

Később a rendőrségnek elmondta, hogy Hetke „azt mondta neki, hogy ő egy vámpír, és hogy megharapja, ha nem teszi meg, amit akar”.

Hetkét nem sokkal később letartóztatták, és veszélyes fegyverrel való fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszakkal és szellemi fogyatékos áldozat ellen elkövetett szexuális erőszakkal vádolták meg. Április 11-én az esküdtszék mindkét vádpontban elítélte, miután egy pszichiátriai vizsgálat megállapította, hogy szellemileg alkalmas a tárgyalásra.

Hetke, akinek a rendőrségi feljegyzések szerint legalább 15 ismert álneve van, köztük „White Chocolate”, „Morgan” és „Black Dragon”, már elítélt szexuális bűnöző volt, amikor az eset történt, és csak egy évvel korábban szabadult a börtönből más szexuális bűncselekmények miatt. Hetke ekkor kezdte magát nőként azonosítani.

Két héttel azután, hogy letartóztatták a fent említett szexuális támadásért, Hetke ellen vádat emeltek Vydale Thompson meggyilkolásáért is. Az ügyben tett feljelentés szerint Hetke 2021 áprilisában egy elektromos kábellel fojtotta halálra a szellemi fogyatékos férfit.

Hetke azt mondta a milwaukee-i rendőrségnek, hogy az áldozatot „megszállta egy démon”, és fogóval kezdte mellkason szúrni magát. Hozzátette azt is, hogy képes volt kiűzni a démont belőle, de a démon ezután arra késztette az áldozatot, hogy egy zsinórt tekerjen a nyaka köré, és azt húzza, amíg meg nem hal.

Az eset egyik tanúja azt mondta, hogy félt Hetke-től, aki azt állította, hogy démonokat tud beparancsolni az emberek testébe. A feljelentés szerint Hetke, aki a Morrigan névre is hallgatott, egy másik tanúnak azt mondta, hogy démont helyez az áldozatba, és megöli, mert az nem tisztelte őt. Hetke állítólag bevallotta egy tanúnak, hogy körülbelül egy héttel később megölte az áldozatot. Egy harmadik tanú, pedig arról számolt be a hatóságoknak, hogy Hetke beismerte az áldozat megölését, és azt mondta:

„Én öltem meg. Isten nem tudja visszahozni, de én igen, mert én vagyok az ördög.”

Az ügy júniusban kerül bíróság elé, a meghallgatást április 30-ra tűzték ki, írta a The Post Millennial amerikai hírportál.

NAGYVILÁG

Címkék:

murder, trans woman, vampire