Véget vetnének a migrációs őrületnek

Az Osztrák Szabadságpárt jobboldali párt a most felálló új holland kormányt követné.

POLITIKA 2024. MÁJUS 27. 11:44

„A teljes nemzeti szuverenitásunk helyreállítása a menekült- és migrációs politika terén fontos sarokköve az elképzeléseinknek, és hatékony eszköze annak, hogy az uniós elit kudarcát helyrehozzuk” – jelentette ki Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke.

Hogy ki lépheti át a határokat hazánkba és meddig maradhat, arról kizárólag Ausztriában kell dönteni, és sehol máshol

– tette hozzá, majd kiemelte, hogy az új hollandiai kormánykoalíció tervei példamutatóak, amelyek között szerepel az EU menekült- és migrációs politikájából való kilépés, valamint az illegális tömeges bevándorlás elleni további szigorítás.

A hollandok a legutóbbi parlamenti választásokon leadott szavazatukkal egyértelmű irányt szabtak az illegális tömeges bevándorlás megállításának és az önpusztító uniós politika megszüntetésének.

„Ugyanezt ajánljuk mi is az osztrákoknak az idei döntéseknél. Ausztriát ismét vissza kell adni az osztrákoknak, és ki kell lépni az elhibázott uniós bevándorlási politikából”

– mondta Kickl, aki az új, hazafias holland kormányban is potenciális új szövetségest lát az illegális tömeges bevándorlás megállításában. Biztos benne, hogy más uniós államok élén mások is csatlakozni fognak hozzájuk.

„Az európai polgárok nem fogják hagyni, hogy hazájukat és kulturális identitásukat elvegyék tőlük az önjelölt elitek, akik az önpusztító toleranciához és hamis humanizmushoz ragaszkodnak”

– emelte ki. Kickl emlékeztetett arra, hogy 2015 óta mintegy nyolcmillió menedékkérelmet nyújtottak be az EU-ban, ebből csak Ausztriában közel 425 ezret.

A mi népességünk az EU összlakosságának mindössze két százalékát teszi ki, de közel háromszoros arányban kénytelenek vállukra venni a több ezer kilométerre lévő afrikai és közel-keleti országokból érkező illegális bevándorlók okozta terheket, mert a kormány egyáltalán nem tett semmit a tömeges bevándorlás ellen. Ellenkezőleg, mindezek a migránspárti elitek egyik kontraproduktív migrációs paktumot erőltettek ránk, ahelyett hogy kitoloncolták volna azokat a migránsokat, akik engedély nélkül tartózkodnak az országban

– magyarázta Herbert Kickl. Az egész folyamat nyertesei az illegális bevándorlók, akiknek nagy része jól érezhette magát a jóléti államban, a kormány pedig vállveregetést kapott a brüsszeli bürokratáktól. A vesztesek ugyanakkor az osztrákok, akiknek a nehezen megkeresett adóforintjaikból kell kifizetniük ennek az őrületnek a milliárdos költségeit, és elszenvedniük az illegális tömeges bevándorlás összes többi drámai következményét, a bűnözés robbanásszerű növekedését és az oktatás helyzetének romlását – fakadt ki az Osztrák Szabadságpárt elnöke.

POLITIKA

Címkék:

austria, eu, migrants